GOLF TZ je napisao(la):vidjen mawigenius kod ekonomske skole... stajao ja pored dok je kupovao sendvic...on bio sa apriliom...
PS..kakva ti je ono kaciga sa rogovima...
MawiGenius je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):vidjen mawigenius kod ekonomske skole... stajao ja pored dok je kupovao sendvic...on bio sa apriliom...
hahhaha svi mene vide a ja nikog xD ccc ma jbg legendo malo gaciga ko kaciga xD malo furam hehe iskreno i neam druge
hehe.. gledam ja apriliu poznata mi...kad vidjoh kacigu i rogove..smijesno mi bilo...Death_beat je napisao(la):MawiGenius je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):vidjen mawigenius kod ekonomske skole... stajao ja pored dok je kupovao sendvic...on bio sa apriliom...
hahhaha svi mene vide a ja nikog xD ccc ma jbg legendo malo gaciga ko kaciga xD malo furam hehe iskreno i neam druge
a ti znaci furas onu kacigu gotivna je
hahaha jasta neg da furam ma sad i ne furam ko kad i neam druge a slikacu je pa da se malo ibretite xD haha jbg legendo ja te nisam ni prepoznao ah ajd makr ti si mene prepoznaoGOLF TZ je napisao(la):hehe.. gledam ja apriliu poznata mi...kad vidjoh kacigu i rogove..smijesno mi bilo...Death_beat je napisao(la):MawiGenius je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):vidjen mawigenius kod ekonomske skole... stajao ja pored dok je kupovao sendvic...on bio sa apriliom...
a ti znaci furas onu kacigu gotivna je
ja stojim pored njeg i kupuje on sendvic kupujem ja sendvic...al bio sam nesto umoran pa mi se nije javljalo...