adams je napisao(la):malo upoznavanja svercanja s Nenad-om heh e, a got2b necu ni spominjat makar jednom dnevno ga vidim negdje vidim =)
Got2b je napisao(la):adams je napisao(la):malo upoznavanja svercanja s Nenad-om heh e, a got2b necu ni spominjat makar jednom dnevno ga vidim negdje vidim =)
stojim na semaforu iza tebe..i kontam ciji je crni polo sa naljom...i xenoni...
ma reko ko ce drugi nego adams:lol::lol::lol:
adams je napisao(la):malo upoznavanja svercanja s Nenad-om heh e, a got2b necu ni spominjat makar jednom dnevno ga vidim negdje vidim =)
adams je napisao(la):@Nenad ma nista i drugi put
@got2b jesi makar kuzno nalju =) ..no fat chicks will rub =))
i ja tebe kad vidim got2b isto tako samo auto ode na bankinu , a ujtru nikog ne vidim na cesti, ostavim ispred 50 metara prostora da me mogu zaobilaziti i lagano 60 =), naspavam se, sam gledm u stopke ako ko pocne kocit i ja kocim =), onda vidim tebe i ko da sam kafu popio i red bull=)Got2b je napisao(la):@OggyBoy svako jutro kad mi ide u susret bjezi na bankinu....svaki put skrenem u njegovu traku..i jos da ga guram..ehh gdje bi bio kraj:lol::lol::lol::lol::lol:
Got2b je napisao(la):@OggyBoy svako jutro kad mi ide u susret bjezi na bankinu....svaki put skrenem u njegovu traku..i jos da ga guram..ehh gdje bi bio kraj:lol::lol::lol::lol::lol:
Got2b je napisao(la):@OggyBoy svako jutro kad mi ide u susret bjezi na bankinu....svaki put skrenem u njegovu traku..i jos da ga guram..ehh gdje bi bio kraj:lol::lol::lol::lol::lol: