Eno sad ja nevaljam svrati ti slobodno pit cemo piceCoL3 je napisao(la):sandy_mo je napisao(la):CoL3 je napisao(la):danas vidio sandia kod xxl-a,ja sviraj sviraj,nista on
Ma dzaba sve radio sam nesto oko auta nikog ne cujem i ne vidim kad radim oko ljubimca :lol: Iduci put svrati na pice
ja jos s posla umoran,sviraj sviraj,kontam mahnut ce da svratim na pice da malo ohanem,kad on nista:lol:
ma zezam se ja,isao s jednog posla na drugi,kuci ceka praona nego vazdan si mi oko kuce mozes slobodno naletit na kavicu kad je volvo oko kucesandy_mo je napisao(la):Eno sad ja nevaljam svrati ti slobodno pit cemo piceCoL3 je napisao(la):sandy_mo je napisao(la):CoL3 je napisao(la):danas vidio sandia kod xxl-a,ja sviraj sviraj,nista on
Ma dzaba sve radio sam nesto oko auta nikog ne cujem i ne vidim kad radim oko ljubimca :lol: Iduci put svrati na pice
ja jos s posla umoran,sviraj sviraj,kontam mahnut ce da svratim na pice da malo ohanem,kad on nista:lol:
aneL-TCE je napisao(la):ja mislim da je otisao u Tuzlu,eno ga i na pik-u prodaje ga valjdaa hahahaha
Redza?!MuMa je napisao(la):Ako Vas bas interesuje ovo auto je u VUKOVIJAMA ...... Od zivinca 10 KM .... Inace ja sam prije zivio blizu njega oko 4-5 kilometara od ovog momka i druzili smo se druzimo se i sada Inace je ovaj momak imao stvarno sva najbolja auta...
Cesce sam dole nego ti :lol: naletit cu jednomCoL3 je napisao(la):ma zezam se ja,isao s jednog posla na drugi,kuci ceka praona nego vazdan si mi oko kuce mozes slobodno naletit na kavicu kad je volvo oko kucesandy_mo je napisao(la):Eno sad ja nevaljam svrati ti slobodno pit cemo piceCoL3 je napisao(la):sandy_mo je napisao(la):CoL3 je napisao(la):danas vidio sandia kod xxl-a,ja sviraj sviraj,nista on
Tako je u vukovijama je sadDeath_beat je napisao(la):Redza?!MuMa je napisao(la):Ako Vas bas interesuje ovo auto je u VUKOVIJAMA ...... Od zivinca 10 KM .... Inace ja sam prije zivio blizu njega oko 4-5 kilometara od ovog momka i druzili smo se druzimo se i sada Inace je ovaj momak imao stvarno sva najbolja auta...
A neka crvena skoda fabia, sa bijelim prednjim branikom po tz se vozika, ima zvuka dobrog
Nez jel neko s foruma:icon_question:
daki je napisao(la):A neka crvena skoda fabia, sa bijelim prednjim branikom po tz se vozika, ima zvuka dobrog
:lol: :lol: :lol:
troklipac :lol:
OmO je napisao(la):daki je napisao(la):A neka crvena skoda fabia, sa bijelim prednjim branikom po tz se vozika, ima zvuka dobrog
:lol: :lol: :lol:
troklipac :lol:
Sharky, ne znam da li ga ima na forumu ali je redovan po Tz Sa slatine je, ima 2 skode