Shelby je napisao(la):danas Limpi kaHVeniše u Ultri,bolid šmeka na bulevaru :icon_biggrin:
metalmir,proleti par puta kraj visiona...
i nocas edoze,aaa,dere asteroid guzove?? :lol:
HAHAHAHHAHA :lol::lol:edoze je napisao(la):Shelby je napisao(la):danas Limpi kaHVeniše u Ultri,bolid šmeka na bulevaru :icon_biggrin:
metalmir,proleti par puta kraj visiona...
i nocas edoze,aaa,dere asteroid guzove?? :lol:
bili smo u leru,samo malo gasa,cisto da ti proradi adrenalin
mato19E je napisao(la):danas vidjena dva golfa 4,jedan je crn sa bijelim krovom i crveni sa crnim krovom i oba imaju nekakve falcare i dobro su ubijena u pod, neznam da li su sa foruma
ArminM je napisao(la):mato19E je napisao(la):danas vidjena dva golfa 4,jedan je crn sa bijelim krovom i crveni sa crnim krovom i oba imaju nekakve falcare i dobro su ubijena u pod, neznam da li su sa foruma
ja sinoc po zepcu vozam tamo vamo, nigdje vas cunera, nikog nema,,, samo one djevojcice ondje kod doma, ostalo mrtvo, gdje je ta raja:icon_confused:
GTI FAN je napisao(la):Sandy danas na skuteru pici kroz guzvu pred Mostarom na M 17 :icon_biggrin:
Zadaje Sandi skutera nemilice izmedju onih auta :icon_biggrin: ja mislio R keca propicisandy_mo je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):Sandy danas na skuteru pici kroz guzvu pred Mostarom na M 17 :icon_biggrin:
Ha ya, dok se mnogi pate u koloni ja lagano medju njima haha
Shelby je napisao(la):HAHAHAHHAHA :lol::lol:
a sta je bio onaj zvuk sssssssssssssssss
edoze je napisao(la):Shelby je napisao(la):HAHAHAHHAHA :lol::lol:
a sta je bio onaj zvuk sssssssssssssssss
turbina nije garant
Shelby je napisao(la):hahahah,dobro dobro :lol:
nego,jbt,kakve su ti ono cvike,da nije bilo struje ne bih te prepoznao,jos gledam jel',nije li xD :lol: