adams je napisao(la):blicanje s got2b jutros sabahilden sicki
.nOKe je napisao(la):Oggy je napisao(la):.nOke oko 12 projuri na ciglanama, felge sijaju, prozoren otvoren, muzika udara...sto se neko obradovao proljecu
e pa gdje si ti bio ? ne vidjoh te :icon_biggrin:
masi jbt, jesi vidio na ciglanama basta
FuelForTheSoul je napisao(la):Ako ovaj Trizex zivi kod Elektrotehnicke skole onda sam ga vidio danas!!!
aaaa tako znaci, dobro i ja cu tebe gledati po kanju, samo tiOggy je napisao(la):.nOKe je napisao(la):Oggy je napisao(la):.nOke oko 12 projuri na ciglanama, felge sijaju, prozoren otvoren, muzika udara...sto se neko obradovao proljecu
e pa gdje si ti bio ? ne vidjoh te :icon_biggrin:
masi jbt, jesi vidio na ciglanama basta
ja sjedio u basti kad si prosao, odatle sam te i zraknuo
ma kuci razgulio iz tz..Dzeniii je napisao(la):CAUS vidjen u djurdjeviku oko pola 6 ode lola kuci izgleda gore prema kladnju
nermin suljagic je napisao(la):bio danas sa trizexom na kafici,vidjeli smo i duloxa..a maloprije pred Trocaderom u srebreniku vidjen Adi187 pomalo izgubljen izlazi i kluba,mora da je dobio crveni karton....hehehehe,ja masem i zovem a on ni mukajt....
almir_gr je napisao(la):Sinoc Ivica vidjen u Gradačcu, sa Cuprom se lome vratovi
GreenDevil je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):bio danas sa trizexom na kafici,vidjeli smo i duloxa..a maloprije pred Trocaderom u srebreniku vidjen Adi187 pomalo izgubljen izlazi i kluba,mora da je dobio crveni karton....hehehehe,ja masem i zovem a on ni mukajt....
dobices i ti crveni od zene, samo ti hodaj po klubovima :lol::lol::lol:
ivica je napisao(la):almir_gr je napisao(la):Sinoc Ivica vidjen u Gradačcu, sa Cuprom se lome vratovi
nisam te vidio,gdje si bio? haha cuj lome vratovi