Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
ima esmir svoju prodaje oko 7000KM neznam tacno.. ja sam svoju platio 6300... imas na marketu CRX Del Sol.. cijenu neznam.
neznam ovih na slici.. borbet T... jedan jaran kupio ovakve sebi nove.. neznam je su li borbet.. ali takav je oblik.. pa i ja planiram sebi stavit 195/50 R15
[/align]Dugo sam razmisljao... imam ga namjeru cijelog farbat(samo dok prodam skuter..) .. i mislio sam u istu boju... al boja mi se ne sviđa.. tako da sam odlucio CIJELO FARBANJE, DRUGA BOJA!! brat me nagovarao na bijelu.. a ja opet vise volim crvenu.. tako da ce biti crvena.. i to Klar-lack.. da se sto bolje sjaji ovako bi to trebalo izgledati:
ta crvena jeste extra,ali ja se ne bih zurio sa bojojm,takva boja u tebe je isto savrsena,prvo bih kupio kakve felge i malo spustio,pa onda kasnije nekad lakiranje:icon_smile:
Ima jedna iste boje kao tvoja u naselju sada skoro svaki dan je viđam :icon_smile: jeste boja fina ali...meni se takođe ne sviđa a ova crvena je stvarno extra na slici i ljepše joj puno stoji crvena boja
nismo se dobro :lol: razumjeli felge ce ici one borbetove 500-600KM , onda farbanje (tata mi je auto lakirer.. on ce ofarbati.. moje je samo da kupim materijal oko 500KM , potamniti stakla.. i to je to!! Samo da mi je skuter prodat.... a mozda i spustanje..