-Suki- je napisao(la):
Xdrive, Quatro, 4motion i slicni su za tetkice kad krenu na tenis......
video pokazuje svoje , mozete komentarisat sta hocete ali Avdija je donji kako god
Hmmm da ...... , prekjuce me niz Bradinu pratio A7 3,0 TDI , ja u kombajnu 1,4 TDI i na svakoj krivini lik preskace u drugu traku ( doduse skoro sam se prevrno u jednoj :lol: ) , kontam sta ovaj radi , vidi stroja a ne zna vozit , i tako skrooooooz do Konjica , puce me cojk' pred semaforom stade na crveno otvori vrata i izadje , ja otvorim prozor , reko : izvolte' jel neki problem , kaze : jarane sta je to u tebe pod haubom matere ti :lol::lol::lol::lol: , ajmo kaze na rucak ja sve placam , moze brate pa da ljudeknemo koju , haj kaze da se potjeramo dole do Maksumica pred Jablanicom pa cemo sjest .
Jbg , na pravcu ja mogu samo fumat takiju
i haj stigli smo dole brzo , otvorim ja haubu ...... upade covjek na zemlju do smjeha , kaze da je sve moguce opcije popalio i pogasio u sedmici i opet ga nosilo iz svake krivine prema Bradini i dole do Konjica ...... ja bi ga kaze sad zapalio
Poenta ovoga , covjek ne zna iskoristiti stvarni potencijal quattra , vozi ga je u krivinama kao da vozi auto sa prednjom vucom , zato ga je bacalo i nosilo , plus sto mu je ESP blinkao kao lud , sve je pogresno radio , od kocenja pred krivinom do samog prolaska i izlaza iz krivine ....
sad ce neko rec , aj sta pametujes , ali brate vozi auto kako treba i iskoristi stvarni potencijal ovjesa kocnica upravljanja i prenosa ......
Na kraju smo se ubili teletinom , malo poslikali i et' fino je upoznat normalan narod