Cesto pregore sijalice H7 Fiat Stilo

Cesto pregore sijalice H7 Fiat Stilo

Član
Cesto mi pregore sijalice za kratka svjetla pa ih mijenjam i do sada mi se najbolje pokazalo Osram Nightbreaker ali to je sve kratkorocno. Ima li ko kakvo rijesenje ili slican problem???
Hvala
 
Član
Nightbreaker je poznat da ne izdrzi puno,plafon 2-3 mjeseca, probaj jos od osrama cool blue ili daylight verziju ?
 
Član
Možda bi trebao provjeriti napon, možda regler nije u redu pa je prevelik napon i tako skraćuje vijek sijalice.
 
I meni je se to događalo samo ne na stilu a u pitanju su kvalitete sijalica u mnogo slučajeva:icon_mad::icon_mad:
 
Član
promjenis dva puta najt brejker ili neke te koje kostaju oko 30km.. i mozes xenone uzet za te pare :D a razlika je nebo-zemlja..pa skontaj sta ti se isplati :icon_biggrin:
 
Član
U mene jaran iz Njemacke godisnje dolazi 3-4 puta i svaki put kad dodje mora mjenjat sijalicu jer nasi jebeni putevi stresu sve zivo. Ja sam kupio neke sijalice 15-20 KM nzm ni ja tacno i trajale mi max 10 dana odmah jedna crkla vratim stari Osram eno i posle saobracajke rade obe perfektno. Ako uzimas uzmi kvalitetnu sijalicu vidi najbolje neko da ti dostavi iz Njemacke Austrije i sl sa ovim nasim nemoj radit, ovdje skoro da i nemas nista original. Sto se tice Xenona nzm sam sta da ti kazem na starim autima pici jbg na novijim zavisi sve od elektronike od onog ko ugradjuje i sl. Ja kontam na 407 ubacit al citao sam po forumima da znaju jebavat i to dobro pogotovo ako se strucno ne ugradi.
 
Top