RE: Caraudio d.o.o. Sarajevo - prijevara
ti si mene 1 puta zajebo jer mi nikad nisi napravio banner koji sam platio
2 puta si me zajebo jer mi nisi platio razliku od 69km
nece te Bog oprat ni pred kim ,
ovo ti je klempa jer si ti mene 1 puta zajebo i 2 puta mi nisi platio robu
pare nisu uplacene preo racuna firme jer banka neda donaciju da se uplati bez ugovora koji je ovjeren u poreznoj uplati, ali tako isto pitaj godpodju koja ti je odgovorila na mejl, da nije neko slucajno ostavio pare u koverti na recepciji doma, na istoj toj recepciji ostavljam kurbane , ostavljam inace novce, ali sto se ja tebi moram pravdati, ja sam njima dao svoje a ne tvoje pare, a ti si za tvoje pare dobio interface, dok sam ja dobio kuraz za usi,
ukino sam muha profil i mene sto se tice ovaj 4um vise ne postoji , ali evo imam nekui profil koji je star ko neznam ni je sta i s njega pisem,
zasto si zakl;juceo temu par dana, ukino je, pises na forumu na kojem si ti admin i mozes raditi kao sto i radite sta hocete i pisete sta vam je kurcu cejf, i vi ste uvijek u pravu...
Deyo zapamti, od mene neces dobiti feninga, iz principa ni iz cega drugog... samo zato sto si kreten i idiot..
sad obrisite temu, radite sta hocete,
fino sam ti reko da odem u Opel servis i provjeris jel sve OK sa autom jer NISI imao fabricki hu
pokusam sam da dijagnosticki otlkonim kvar, medjutim ti si jedva cekao da dodjes za komprujet i pocnes srati..
ako ti treba picke neda nadji drugu ba nemoj mene karat...
jesam idiot sam lopov, kriminalac, *****, sve sam .... i uvijek cu biti prema takvim kao ti sto si
Mirza Muhic - aka Muha