Pošto sam pažljivo pročitao svih devet strana došao sam do slijedećeg zaključka ,ali prvo da vam svima kazem par stvari . Sa Muhom sam poslovao vise puta , momak je fer korektan , nikad me nije zajebao , davao mi je popuste , davao mi je stvari pa da mu platim kad mognem , nikad ali nikad me nije zajebao kao sto neki tvrde da njih jeste, dalje ima jos toga ! Napadas Deyo na čovjeka koji nam svima moze biti profesor , ne zato sto ima fakultet , vec vrlo vjerovatno sto je u tome duze od vecine. Drugo on nije kriv sto tebi interface ne radi , pa sta sad ! I sad ti ko fol navodis 800 KM , ja sam ostavio mnogo vise i jel sad furka da svi znaju kolko je to ? Jednostavno ti ne valja ovo jos fol ti provjeravas i uplate e vala qme bas ti je to bezveze i inace nisu svi ljudi isti (hvala dragom bogu) . I ima jos jedna sitnica! Jeste li razmislili o tome da covjek ne voli ne opelase ili neke sto pametuju, vec "papke" koji misle da za svoje pare mogu kupiti svijet i da sve znaju najbolje , vazda se ispostavlja da postoje ljudi koji rade svoj posao , e tu si ti Deyo napravio zajeb ogroman . Jer si se upustio u avanturu da ti tacno znas sta kako koliko i gdje ti treba , da si mene pitao odes tamo das momku auto i kazes treba mi ona spravica da mi radi player kao fabricki !!! Koliko sam ja upucen ti nisi zavrsio ETF , zar ne ? I onda dobijes ono sto on misli da treba , i tada ti nemas nikakvu odgovornost jer nisi dobio sta si trazio i onda dobijes kesh nazad , a ovako si dobio sto si trazio i to sto ti ne radi tvoj problem. Ako vec treba odabrati stranu ja sam na Muhinoj jer je on moj prijatelj i znam kakav je ko covjek
To bi bilo to od mene , kome valjam dobro i jest kome ne znaju sta mi mogu