Član
Danas šetam sa curoom po gradu..Gužva da vam nemogu opisatii,stranci dosli za praznike..i sad jednosmjerna ulica sa dvije trake..i ima pjesacki prelaz,normalno ogranicenje kao u svakom gradu 40km/h,i sad desna traka covjek stao da prede zena sa dvoje djece(stranci su iz njemacke mislim),jedno djete 4-5godina drzi za ruku a drugo starije(9godina) normalno ne drzi za ruku i ispred nje je jedno 1m..
i odjednom covjek se izbaciva iz kolone po gasu,vec je bio mozda na 60-70km/h,i kad je vidio djete poceo je kociti,al klizavo i nemoze stati ii bum u nju..i odbaci je odmah na trotoar..strasno je izgledalo...
mati kad je pocela vristati..aajj meni sve u prsima:icon_sad:,ajj..strasno vjeruj te mi..nedaj boze nikome..
Al nebi to meni bilo cudno da taj sto je udari nije POLICAJAC..
AUTO JE GOLF 2,I UNUTRA POLICAJAC..
izlazi on iz auta i kazee pa nisam vozio brzoo..
odmah mu rekoh "ma nisi,ogranicenje 40km/h,a ti isao preko 20km/h od ogranicenja" a on sutii..
Mater mu jebemmm...Djete zavrsilo u Kantonalnoj Bolnici Bihać..
Nisam infoormisan kako je...:icon_cry::icon_cry::icon_cry:
i odjednom covjek se izbaciva iz kolone po gasu,vec je bio mozda na 60-70km/h,i kad je vidio djete poceo je kociti,al klizavo i nemoze stati ii bum u nju..i odbaci je odmah na trotoar..strasno je izgledalo...
mati kad je pocela vristati..aajj meni sve u prsima:icon_sad:,ajj..strasno vjeruj te mi..nedaj boze nikome..
Al nebi to meni bilo cudno da taj sto je udari nije POLICAJAC..
AUTO JE GOLF 2,I UNUTRA POLICAJAC..
izlazi on iz auta i kazee pa nisam vozio brzoo..
odmah mu rekoh "ma nisi,ogranicenje 40km/h,a ti isao preko 20km/h od ogranicenja" a on sutii..
Mater mu jebemmm...Djete zavrsilo u Kantonalnoj Bolnici Bihać..
Nisam infoormisan kako je...:icon_cry::icon_cry::icon_cry: