Član
glavni razlog zbog kojeg sam se ja odlucio da pocnem uzimat protein kao suplement je sto nisam u mogucnosti da svaki dan pravilno i kvalitetno jedem, jer kad sam na poslu jedini nacin da jedem pravilno je da od kuce nosim vec spremljene obroke i to sve, a nemam volje da se peglam s tim, pa mi je ovako lakse da na poslu jedem nesto sto se moze uzet vani za jest, obicno su to neki pileci sendvici i sl, a onda ishranu da nadopunim suplementima.
ps
ovaj protein sam vec nasao, kupio sam u pro gym-u, manje pakovanje je 65 km, a vece 129 km, pa eto ako nekog interesuje cisto da se zna , a cuo sam da su iste cijene i u importane-u. jos cu mozda uzet i bcaa i mislim da bi to trebalo bit ok da ostvarim dovoljan dnevni unos proteina i amino kiselina.
ps
ovaj protein sam vec nasao, kupio sam u pro gym-u, manje pakovanje je 65 km, a vece 129 km, pa eto ako nekog interesuje cisto da se zna , a cuo sam da su iste cijene i u importane-u. jos cu mozda uzet i bcaa i mislim da bi to trebalo bit ok da ostvarim dovoljan dnevni unos proteina i amino kiselina.