Član
de bavw_damir je napisao(la):Puno stranica ima, mrsko mi citati a ne znam jel neko vec pitao ili pisao o tome.
Dakle, iskustva sa nitromax-om?
de bavw_damir je napisao(la):Puno stranica ima, mrsko mi citati a ne znam jel neko vec pitao ili pisao o tome.
Dakle, iskustva sa nitromax-om?
ibizasa je napisao(la):Zlaja brate koliko si visok ti ?
Il ti vaga laže bar 10 kg il si visok 160 ? (il su ti noge ko štapići)
Djelujes mi krupan za tu kilažu :icon_biggrin:
zlajaaa je napisao(la):Udure je vaga, izgledam teži nego što jesam... Prijatelji koji su dosta manji od mene imaju isto kila koliko i ja :icon_biggrin:
wkd je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):Udure je vaga, izgledam teži nego što jesam... Prijatelji koji su dosta manji od mene imaju isto kila koliko i ja :icon_biggrin:
ja imam isti 'problem'
Franki je napisao(la):Ja se bavim sportom 4 sata uvečer + ljeti plivanje 1-2 sata u neretvi po danu. Opet nece ramena da budu ko ormar
Svaka čast za one koji uspjevaju, ili to nije za mene ili ne znam sta radim
teretanas je napisao(la):djecaci moji masa i definicija se ne rade na treningu nego u kuhinji
zlajaaa je napisao(la):teretanas je napisao(la):djecaci moji masa i definicija se ne rade na treningu nego u kuhinji
naravno, ali i svi znamo da nema učinka od 20 ponavljanja... 8-10 je uvijek, ha masa ha definicija... samo se izbace UH ide trčanje itd.. Plivanje je dobro za održavanja forme..