JD. je napisao(la):ja bi skinuo ovaj spojler sa gepeka, nekako mi je ljepsi bez... samo mozda staviti onaj tanki lip na rub gepeka i to je to
nodiash je napisao(la):JD. je napisao(la):ja bi skinuo ovaj spojler sa gepeka, nekako mi je ljepsi bez... samo mozda staviti onaj tanki lip na rub gepeka i to je to
Bas tako...uzmes onaj decentni lip spojler....obrve obavezno mu trebas stavit i ofarbat bubreg u crno...e tad ce da yebe kevu...
Tnxsrdjo je napisao(la):extra slicice...
samo sto nisi pljusnuo koju kantu vode po autu, da se ne vidi da je onoliko prljav...:lol:...salim se...
...a auto sam vec ranije komentarisao i imam samo rijeci hvale...uradjen je bas po mojoj volji...
Da ali kazu da je taj spojler 300km:icon_confused:JD. je napisao(la):ja bi skinuo ovaj spojler sa gepeka, nekako mi je ljepsi bez... samo mozda staviti onaj tanki lip na rub gepeka i to je to
Obrvice imam,a i to ce najvjerovatnije u mat crnunodiash je napisao(la):I ja bih :lol:JD. je napisao(la):ja bi skinuo ovaj spojler sa gepeka, nekako mi je ljepsi bez... samo mozda staviti onaj tanki lip na rub gepeka i to je to
Bas tako...uzmes onaj decentni lip spojler....obrve obavezno mu trebas stavit i ofarbat bubreg u crno...e tad ce da yebe kevu...
IGY je napisao(la):nodiash je napisao(la):JD. je napisao(la):ja bi skinuo ovaj spojler sa gepeka, nekako mi je ljepsi bez... samo mozda staviti onaj tanki lip na rub gepeka i to je to
al da bas yebe, a spojler takodze skiunuti skroz ili staviti taj mali tanki, cini mi se da Muh@ ima neki pa vidi sa njim
Edis_m3 je napisao(la):E ovako obrvice ne stavljati i ja cu svoje skinuti, selo, staviti bijele fabricke zmigavce ovi su selo....prodaj pokloni kako god, novi su po 17km, bijeli
Spoler ne skidati jer ce biti rupa pa farbanje pa hrdja...kako god neka ga ako je original.