nemam ja sta prozivat. nego pojedinci seru o nekim potrosnjama o kojima se ne moze sanjati i onda dodju na ovaj bht i imaju diplomu automehanike. a za taj dio o proso kraj bmw i slicno. mogu ti samo rec da mogu sutra da uslikam 2 komada od jarana koji trunu u garazi zbog potrosnje. znaci relazija tuzla - budva, pa to je nemoguce koliko su jeli goriva. licno se uvjerio. i sad dodje gospodin koji je uradio bmwa i koji ima mozga da kaze da ga zabacuje pod time se podrazumijeva malan stupanj brzine pun gas i kaze ne trosi puno nekih 9 litara. ali na ovo se i sveo ovaj citav forum. nisam dugo clan al po starim postovima se vidi da je ovo prije bilo nesto, a ne logoriste za kurcenje i kicenje svojih konja i slicno. mogu samo jos dodati na ono kad kaze majstori katastrofa i sl sl. pa to se sve ovde desava. svi ugradjuju neke xenone parking senzore ledove muziku a po zanimanju ekonomista , turisticki tehnicar i slicno. naravno da od tog posla hljeba nema. ali nek se pametuje. mi smo narod u kurcu. lazemo se iz dana u dan
Mani se tih prica rekla kazala, od moj jarana, od jaranovog jarana njegovog strica auto... Te price su rekla kazala, Ljudino objesi te price o potrosnji macku o rep
ti sto leze i trunu vjerovatno zato sto su sve neki tamo stelali pa napravili leseve od auta, imas ih i kod nas koji ne mogu maknuti, nazad crn dim koliko su naliveni gorivom i trose po gradu 20L a ne moze meda, jer su neki prckali tamo gdje im nije mjesto
evo jedan video za tebe pa prati tu "ogromnu" trenutnu potrosnju, ovako auto trosi kad ga tajo nastela
i da ti odmah kazem da ne poletis sa onom sat ti ne valja, imam 3 sata i na sva tri isto pokazuje, i toliko auto i trosi, a ne nekih tvojih sto vices 15-20 i vise L, i po drugi put kazem ako ne vjerujes bujrum doci pa uvjeriti se
I dosta je vise bilo sa prepucavanjem, treba se vratiti na temu!