cogent_boy je napisao(la):
allroad je napisao(la):
A nije tako drug vjeruj mi..prvo nema ti se ko smijati ne kontam to.. Da uzmes novog bravo tjet il ne znam ko bi se smijao tom autu? Daciu voze oni kome je to dovoljno za njegove potrebe. A smijesno je govoriti da je bmw bolji auto od audija
to nije samo moje misljenje...pitao 100 iskusnih mehanicara kaze sto se tice motora audi zaostaje mnogo za bmw-om
kvalitetniji je bmw i prednost ne radis veliki servis...
Gdje ih nadje 100
svaka dobra strana ima i svoju losu stranu drug. Ne radi mu se veliki servis al zato negdje drugo je losiji. Kakvi su to majstori kad kazu da masine kd audija zaostaju PUNO za BMW-om, smijesno. Evo recimo ja sam imao dvije petice e60, jednu 525d (3000 kubika facelift model) i jednu 535d a uporedo A6 C6 i vjeruj da mi se audi bolje pokazao iako mi se bmw vise svidja i kad bi birao uzeo bi bmw-a al stvar je takva kakva je. Onda imao sam B5 A4 1.8T quattro i 320d e46 oba karavani, i bolje mi se pokazao audi jer sam sa 320d imao problema (tj. sa cak 2 bmw-a istog godista sam imao probleme), onda B6 A4 1.8T quattro i BMW 325i e46, e tu mi se samo BMW pokazao boljim... Znaci sve od auta do auta i razlicit ukus, al kao sto kolega rece to su premium marke i to su sve nijanse i ukusi.. Sad imam c220 cdi w204 i vjerovao ili ne svidja mi se vise i od bmw-a i audija iako nisam neki ljubitelj mercedesa.... Tako da ako vec kupujes takvo auto, samo je stvar ukusa