Gdje nalazite tako jeftino? ja za alfu 1.9 platio preko 500 i to ne prvu
Blago vama, ja sam gledano u KM platio skoro 2000 prevod i registraciju, koji paradox za tu vrednost vozila.
Gdje nalazite tako jeftino? ja za alfu 1.9 platio preko 500 i to ne prvu
Daju osiguranja popust, ali nije ni do njih sve to toliko....dadžbine su osjetno manje u rs i u brčko distriktu....Ma to su privatna osiguranja, najčešće srpska, daju ogromne popuste na polisu osiguranja, ovo što dženi kaže što više kW veći popust. Za sva osiguranja vrijede ista pravila, tj. u svim bi trebalo izać isto, al et ovi rade mimo zakona, a mogu jer je u državi haos, niko to ne kontroliše i to tako ide. I narod naravno leti tamo gdje je najjeftinije, strana osiguranja, dok domaća trpe i gube klijente.
Stativa.Daju osiguranja popust, ali nije ni do njih sve to toliko....dadžbine su osjetno manje u rs i u brčko distriktu....
I kod nas je to sad otišlo u nebesa poslije poplava. Taj dodatni porez me spriječava da uzmem mnoga auta koja želim i koja sam mogao, na žalost, ali naći će se način i za to.Ne znam baš Ogi, registracija za ova manja auta je jeftinija i stotinjak maraka nego u nekim kantonima, a za porez na veću kubikažu sam znao, samo predvidjeh to...
MLOGO boljei kako ide??