fiat_hgt Član 15.12.2008 #46 ma ja kad sam prvi put vidio ovog BMW-a sav sam se najezio....naj ljepsi bmw 100%...
CoL3 BHT Ovisnik 13.04.2009 #50 jao sto je dobar coupe:icon_sad::icon_eek::icon_eek:,u mostaru se jedan prdaje u stock stanju za 14km
jao sto je dobar coupe:icon_sad::icon_eek::icon_eek:,u mostaru se jedan prdaje u stock stanju za 14km
CoL3 BHT Ovisnik 13.04.2009 #53 znam,zato i kazem,kada jer su svi kritizirali tu cjenu,zato sam to naveo,al copue ti je predobar
GTi Dream Član 13.04.2009 #58 nodiash je napisao(la): za 14km??daj dva odma Kliknite za proširenje... naruci i meni 2 :lol::lol: od viska ne boli glava i naravno sve pohvale za bmw-a prelijep je
nodiash je napisao(la): za 14km??daj dva odma Kliknite za proširenje... naruci i meni 2 :lol::lol: od viska ne boli glava i naravno sve pohvale za bmw-a prelijep je
TDi Power Član 13.04.2009 #60 Bavarija na svom mjestu medju najboljim,kada cemo ih slikati zajedno.Mene stalno pitaju za mog BMW-a jeli to onaj,a misle na tvog:lol::lol::lol:
Bavarija na svom mjestu medju najboljim,kada cemo ih slikati zajedno.Mene stalno pitaju za mog BMW-a jeli to onaj,a misle na tvog:lol::lol::lol: