0g1 je napisao(la):fina benga
samo vece felge neke i to je to
poz
tibor987 je napisao(la):os moej 14"ske, Skodine rejserske, skida 50 konja odma :lol:
335i je napisao(la):dosta su te 17 ima puno bodova da ostanes na tim felgima,jeftinije gume bolji komfor i auto ti neseta po rupama....
w_anel je napisao(la):Izgledaju pravo malene ali spusti auto jos pa ce doc na svoje , kod mene su 17 ke ali je spusten pa leze ok
edo_16v je napisao(la):Koliko su para ove 17" ?
335i je napisao(la):dosta su te 17 ima puno bodova da ostanes na tim felgima,jeftinije gume bolji komfor i auto ti neseta po rupama....
To stoji al su i dalje male:icon_cry:
edo_16v je napisao(la):
daki je napisao(la):335i je napisao(la):dosta su te 17 ima puno bodova da ostanes na tim felgima,jeftinije gume bolji komfor i auto ti neseta po rupama....
To stoji al su i dalje male:icon_cry:
Priznaj da te boli sto imas za broj manje tockove od mene :lol:
:123:
Salu na stranu, super izgledaju, mozda dok se malo naviknes na njih, i neznam to za visinu vozila dali mozes nesto raditi po tom pitanju, ako mozes nebi bilo lose, ukoliko uopste zelis da spustas.
daki je napisao(la):Pa ja sam ga vidion i na onim felgama, one mu ljepo izgledaju, a sto kazes imas vremena, bolje dobro odvagat kad vec mozes da biras, barem kad stavis nek vratovi pucaju.
Inace nema puno BMW-a u Tuzli da mozes reci da je preljepo auto, nesto su svi nakaradni, pa se potrudi da nebuude viska plastika kojekakvih ili alpina natpisa