wade_ je napisao(la):Mayerski je posebna priča . Negdje još uvijek imam kasetu od Sova,eto otkad to slušam.Samo naprijed.
Benny_BMW je napisao(la):Poceo sam slusati Bluntbylon Kontru,Jalu,klijenta, Corelia itd..., sad pomalo Frenkia a clan Seda on ti to redovno slusa i kad "sere" vas slusa bgm a najdraza mi je dizite upaljace samo tako nastavite
i ona kim kardashian
alfa156sarajevo je napisao(la):sve pohvale i sa moje strane... stvarno zvuci dobro...
@Duke_Of_Harlem
samo jedno pitanje ze tebe, ko vam radi video spotove?
zlajaaa je napisao(la):ako bog da, ali da bog da :lol: Sa scena mi se sada odvojila iznad Tz... meni je ona glavata majmunčina nešto najdraža, ne znam, možda zato što mi je imenjak
Duke_Of_Harlem je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):ako bog da, ali da bog da :lol: Sa scena mi se sada odvojila iznad Tz... meni je ona glavata majmunčina nešto najdraža, ne znam, možda zato što mi je imenjak
Ma ovi vamo samo izbacuju pa su zasjenili sve jbg , al dobro je , samo nek se radi a zlaja je dobar , zajebant
Vernes_AMG je napisao(la):Duke_Of_Harlem je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):ako bog da, ali da bog da :lol: Sa scena mi se sada odvojila iznad Tz... meni je ona glavata majmunčina nešto najdraža, ne znam, možda zato što mi je imenjak
Ma ovi vamo samo izbacuju pa su zasjenili sve jbg , al dobro je , samo nek se radi a zlaja je dobar , zajebant
Zivota ti kako se zove ona prva stvar sto su njih dvojica izveli na Red Bull MC Battle-u :icon_question: Jala postao jedan od tri najjaca repera u BiH