wade_ je napisao(la):Mayerski je posebna priča .Negdje još uvijek imam kasetu od Sova,eto otkad to slušam.Samo naprijed.
![]()
Benny_BMW je napisao(la):Poceo sam slusati Bluntbylon Kontru,Jalu,klijenta, Corelia itd..., sad pomalo Frenkia a clan Seda on ti to redovno slusa i kad "sere" vas slusa bgma najdraza mi je dizite upaljace
samo tako nastavite
i ona kim kardashian
alfa156sarajevo je napisao(la):sve pohvale i sa moje strane... stvarno zvuci dobro...
@Duke_Of_Harlem
samo jedno pitanje ze tebe, ko vam radi video spotove?
zlajaaa je napisao(la):ako bog da, ali da bog da :lol: Sa scena mi se sada odvojila iznad Tz... meni je ona glavata majmunčina nešto najdraža, ne znam, možda zato što mi je imenjak![]()
Duke_Of_Harlem je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):ako bog da, ali da bog da :lol: Sa scena mi se sada odvojila iznad Tz... meni je ona glavata majmunčina nešto najdraža, ne znam, možda zato što mi je imenjak![]()
Ma ovi vamo samo izbacuju pa su zasjenili sve jbg , al dobro je , samo nek se radia zlaja je dobar , zajebant
![]()
Vernes_AMG je napisao(la):Duke_Of_Harlem je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):ako bog da, ali da bog da :lol: Sa scena mi se sada odvojila iznad Tz... meni je ona glavata majmunčina nešto najdraža, ne znam, možda zato što mi je imenjak![]()
Ma ovi vamo samo izbacuju pa su zasjenili sve jbg , al dobro je , samo nek se radia zlaja je dobar , zajebant
![]()
Zivota ti kako se zove ona prva stvar sto su njih dvojica izveli na Red Bull MC Battle-u :icon_question: Jala postao jedan od tri najjaca repera u BiH![]()