ArminM je napisao(la):mocno na stilu pravo ispalo,extra
menjic je napisao(la):A slika po noci, na zidu, sa strane, na putu .... nista ?
menjic je napisao(la):Mozda ja mnogo trazim ali to mi je cilj i dok tako ne napravim nisam zadovoljan
Liga je napisao(la):menjic je napisao(la):Mozda ja mnogo trazim ali to mi je cilj i dok tako ne napravim nisam zadovoljan
Ne trazis mnogo... to i jeste cilj ovih projektora... jadno je sminka, a drugo njihova isplativost, tj. sta se dobije u konacnici...
al vjreruj mi, a i oni koji su ovo izabrali ce ti potvrditi o kakvoj se rasvijeti radi...
postoji slika snopa i na kutiji, al bilo bi bolje da sacekamo i vidimo update na jedanom od ovih projekata... pa da se vidi i uzivo...
ja sam u nekoliko navrata testirao i jako sam zadovoljan, tako da bi ti najsigurniji argument bio da se nadjes sa nekim od ovih momaka i da pogladas snop u zivo...
p.s.
ovi ptojektori idu i meni na auto, cim skontam koje... :lol:
sija za 1000-rkumenjic je napisao(la):Jedino ako mogu da primjetim, ovi svi gore su ugradili vec i postavili slike kako izgleda na autu ali niko nije slikao kako sija po noci
Stilo ovo dobro izgleda koliko ja vidim odavde Ajde kad to sredis, slikaj i na otvorenom i prema nekom zidu ravno al se malo odmakni da se vidi i sirina snopa makar 10ak metara. Ako ti nije problem.
kod mene se nemogu uslikati jaki su za aparata..menjic je napisao(la)::slike:
Prema tome ako imas 18 mjeseci daj slike brate, parkiraj se negdje po noci pa skljocni koju sliku.