Legend
RE: Univerzalna Bi-xenon "leca" sa EA prstenom...
Mislim da mjesate pojmove... nema ni slovne ni pravopisne greske... dobro je napisano... evo pojasnjenja:
Lece su BI-XENON... pasu na fabricke farove koji su prije ugradnje sociva koristili H1, H7 i H4 sijalicu, znaci koja je sijalica prije bila, bitno je samo radi kucista u koje se ubacuje... ako si na svom autu imao H7 na oborenim svjetlima... poslije ugradnje imas BI-XENON socivo... i dugo i oboreno... znaci nema veze sta je prije tu bilo... jel Vam sada jasnije???
Konkretno za tvoje auto s avatara... on koristi recimo H1 za oboreno svjetlo i H7 za dugo svjetlo...
BI-Xenon socivo se ubaci na mjesto gdje je bilo oboreno svijetlo...
dugo svjetlo mozes komotno razkopcati jer ti vise ne treba...
zato sto na socivu imas sada i dugo i oboreno i xenon 6000K i EA prsten...
i to je to...
bravof je napisao(la):adi187 je napisao(la):Extra je ovo
Na onom linku za oglas pise H1,H7 i H4 :icon_smile:
E sad H7 sa lecom jel i to bixenon:icon_question: Znam da su samo H4 radili za bixenon:icon_rolleyes:
H7 nije bi-xenon
Mislim da mjesate pojmove... nema ni slovne ni pravopisne greske... dobro je napisano... evo pojasnjenja:
Lece su BI-XENON... pasu na fabricke farove koji su prije ugradnje sociva koristili H1, H7 i H4 sijalicu, znaci koja je sijalica prije bila, bitno je samo radi kucista u koje se ubacuje... ako si na svom autu imao H7 na oborenim svjetlima... poslije ugradnje imas BI-XENON socivo... i dugo i oboreno... znaci nema veze sta je prije tu bilo... jel Vam sada jasnije???
adi187 je napisao(la):Extra je ovo
Na onom linku za oglas pise H1,H7 i H4 :icon_smile:
E sad H7 sa lecom jel i to bixenon:icon_question: Znam da su samo H4 radili za bixenon:icon_rolleyes:
Konkretno za tvoje auto s avatara... on koristi recimo H1 za oboreno svjetlo i H7 za dugo svjetlo...
BI-Xenon socivo se ubaci na mjesto gdje je bilo oboreno svijetlo...
dugo svjetlo mozes komotno razkopcati jer ti vise ne treba...
zato sto na socivu imas sada i dugo i oboreno i xenon 6000K i EA prsten...
i to je to...