Član
Jel mogu da se potrosnja goriva poveca zbog losih grijaca ?
Ne moze...
Jel mogu da se potrosnja goriva poveca zbog losih grijaca ?
ma isao sam ovome opet tu u selo veli saraf donesi pa ce po tome napravit, tako da sam odustao neka stoje jos imam drugeMa napravi novi navoj po uzorku tog sto imas i to je to. Ako te tokar savjetuje na nesto drugo, promjeni tokara.
ma isao sam ovome opet tu u selo veli saraf donesi pa ce po tome napravit, tako da sam odustao neka stoje jos imam druge
sad malo o mercu jednu pitanje
retrovizor iz mercedesa w203 pokusaj ugradnje u 124 zanima me sta je koja boja
smedja/crna je minus, crvena je plus sto je ova plava jos jedan plus???
i ja sam tako nesto zakljucio dvi spojit ovu ostavit pa vidit da li reguje..ta siva treca zica bi mogla bit ambient light ako ima ispod retrovizora dvije diode :/
ako nema probaj spoji crvenu plus, smeđu minus, ako bude tako radio onda tu trecu zicu ne spajaj nikako
Mislim da ne pašu, novi modeli imaju iznad volana prekidač za sve 4 žmigavca, a na starim modelima je na tabliDa li pašu ručice žmigavaca i brisača s novog modela golfa II na stari ???
pasu od modela 87-89, izgledaju kao one od novog modela samo sto nemaju sva cetiri zmigavca na rucicama.Da li pašu ručice žmigavaca i brisača s novog modela golfa II na stari ???
i ja sam tako nesto zakljucio dvi spojit ovu ostavit pa vidit da li reguje..
jos sam iskopao po netu kao da plava zica u mercedesu oznacaje kao provodi svjetla spaja se na svijetlo, e sad u mercedesu w204 ima svjetlo i na tom retrovizoru i to imaju neki bmw-ovi a ovaj to nema...
i nasao sam video
ImaImal ventilator hladnjaka kod dvice 2 brzine?
Treba ti instalacija, K-glava, pumpa goriva, i sve ostalo, po meni isplatnije da uzmes komplet motor GTI sa instalacijom i svim ostalim, sumnjam i da pase glava na 1.6Čuo sam od par ljudi da paše glava s GTI 1.8 8v motora na 1.6. Mogu li ja sad da nabacim glavu na svoj 1.6 i da vozim na karb dok ne nabavim ostale dijelove potrebne da bude GTI i šta mi je sve potrebno da kompletiram ? Treba mi spisak svih dijelova ? Hvala unaprijed