Član
Pa taman tako i ispade. Vjerovatno nema sta raditi na toj desnoj strani?!
Ima malo je zagrebano i poceo se guliti bezbojni,i ima par udubljena
Pa taman tako i ispade. Vjerovatno nema sta raditi na toj desnoj strani?!
Promjenjen akumulator i sve superNa dijagnostiku i provjeri dizne, to im je najveca mana. Jel pusi malo kad upali?
Dobro je,jeftin kvar. Meni se dva puta desavalo da imam ove simptome koje si naveo i oba puta dizne bile majku im,imam u rezervnim dijelovima skoro cijeli auto,hahahha. Nedostajala je letva volana, i et uradi reparaciju,nisam je mijenjao,al i to je pitanje do kad ce bitPromjenjen akumulator i sve super
Znam da si ti imao dosta problema sa svojim,ali eto moj drug ima isto auto isti motor i nema stvarno problema,jedino mu je problem sto se nekad upali upozorenje od ABS-aDobro je,jeftin kvar. Meni se dva puta desavalo da imam ove simptome koje si naveo i oba puta dizne bile majku im,imam u rezervnim dijelovima skoro cijeli auto,hahahha. Nedostajala je letva volana, i et uradi reparaciju,nisam je mijenjao,al i to je pitanje do kad ce bit
Znam da si ti imao dosta problema sa svojim,ali eto moj drug ima isto auto isti motor i nema stvarno problema,jedino mu je problem sto se nekad upali upozorenje od ABS-a
A jesi li ti imao servo vec? Ako nisi onda tvoje spone ne odgovaraju, postoje obicne spone i spone za servo,
jer su razlicita hvatanja na kraju... a ne treba nista izmedju, samo dobro zavrni, namazi i navuci manzetnu... i to je to...
imas lijepo dugme + na instrment tabli, drzis ga i pojacavas a - smanjujesNa Peugeotu 607-ici mi je skroz slaba svjetlost na instrument tabli.
Kako se moze pojacati, koja je procedura i sve to?