FirellesMonster je napisao(la):thug je napisao(la):black__anegllll je napisao(la):imao sam isti slucaj kod passata 4 1999.god
probaj da se parkiras ukoso..sa autom na nekom nagibu..recimo ja kad se parkiram tako da mi je suvozacka strana okrenuta nebu zakljucaju se vrata normalno..
na ravnom nece..
isto tako kad probas zakljucat na daljiski i budi unutra..pa kad krene zakljucavat samo pripomozi onom "pipku" sto se inace zakljucava da udje u tapacirung i ako bude htjelo tako zakljucat..onda najprije moras skinut tapacirung i podmazat mehanizam..i vidjet gdje koci..jer nije problem u elektronici vec u mehanizmu
a ako ne bude htjelo ni tad..moguce da je brava..
al dok ne otvoris znat ne mozes
Nisam probavao to ukoso jer uglavnom parkiram u ravnom i parking ispred zgrade je ravan tako da tu i ne mogu probati, al eto probat cu skinut tapacirung ako znadnem valjda necu nista uhelacit
i moj rodjak ima G4 i slicnu situaciju ima... kad zatvori svoja vrata auto se samo zakljuca, pa otljuca.. ili nekad mora par puta okrenuti kljuc u bravi da zakljuca i sl. situacije... nismo jos nista pravili ali nesto oko brave na vratima je sigurno, samo treba rastaviti i viditi.. ako se nemoze nista popraviti, onda zamjena ne gine :icon_smile:
Mah meni se svakako zakljuca nakon desetak sekundi kad odkljucam ako nedadnem kontakt ajd kontam to radi neke preventive itd pa mi ne smeta ali da ga nekad nemogu zakljucat nikako to me brine jer mi auto ostaje odkljucano na parkingu i onda nakon nekkog vremena se vratim i normalno ga zakljucam... radi kako mu cejf izgleda...