Član
BMW 316i 90god je napisao(la):Dok cekam da se ugriju grijaci cuje se neko zujane iza km sata :S (ponekad), eo maloprije mi blinka lampica od ulja i cuje se to isto zujanje :icon_question:
Bilo ko, sta bi moglo da bude :icon_question:
BMW 316i 90god je napisao(la):Dok cekam da se ugriju grijaci cuje se neko zujane iza km sata :S (ponekad), eo maloprije mi blinka lampica od ulja i cuje se to isto zujanje :icon_question:
teretanas je napisao(la):
XTech je napisao(la):Ne odgovara, nisu isti džekovi, mada bi se dalo napraviti, ipak je to dvica.
EDIT:
Ako su ti stare, tanke ručice onda možeš staviti deblje ručice sa dvice 88-89, jer kod nje nema tog prekidača za žmigavac a mislim da je instalacija ista. Inače meni je totalno blesavo kad je prekidač za sva četiri na ablenderu...
Motorić zuji i baca vodu samo na jednu stranu (nazad), medjutim kad povučem ručicu prema sebi onda neće... nije mi jasno šta se ima u ručici za pokvariti, dvije plčastike i tri bakrena limićaFirellesMonster je napisao(la):Provjeri motoric za prskanje, da li je ispravan. On se da lako testirati, izvadi se iz posude, i spoji se na akku, ako zuji onda je motoric ispravan i problem je u instalaciji ili rucici.
Yellow je napisao(la):Motorić zuji i baca vodu samo na jednu stranu (nazad), medjutim kad povučem ručicu prema sebi onda neće... nije mi jasno šta se ima u ručici za pokvariti, dvije plčastike i tri bakrena limićaFirellesMonster je napisao(la):Provjeri motoric za prskanje, da li je ispravan. On se da lako testirati, izvadi se iz posude, i spoji se na akku, ako zuji onda je motoric ispravan i problem je u instalaciji ili rucici.
Grga je napisao(la):da li za citroena c3 2008god trebaju can bus xenoni ili obicni mogu, ili kako da provjerim koji idu :icon_eek::icon_smile:
neznam da li je bitno, ali ima automatsko paljenje svjetala i nekakav senzor(kad je na automatskom paljenu, ne mogu se upaliti duga ako nije mrak))
Yellow je napisao(la):Motorić zuji i baca vodu samo na jednu stranu (nazad), medjutim kad povučem ručicu prema sebi onda neće... nije mi jasno šta se ima u ručici za pokvariti, dvije plčastike i tri bakrena limićaFirellesMonster je napisao(la):Provjeri motoric za prskanje, da li je ispravan. On se da lako testirati, izvadi se iz posude, i spoji se na akku, ako zuji onda je motoric ispravan i problem je u instalaciji ili rucici.
hvala kolegamara- je napisao(la):Grga je napisao(la):da li za citroena c3 2008god trebaju can bus xenoni ili obicni mogu, ili kako da provjerim koji idu :icon_eek::icon_smile:
neznam da li je bitno, ali ima automatsko paljenje svjetala i nekakav senzor(kad je na automatskom paljenu, ne mogu se upaliti duga ako nije mrak))
Trebaju sigurno, ipak je to novije auto. Kod mene je 2006 godina i treba.