Administrator
U čemu je problem ako se zalijepi? Zalijepi se felga i za disk, tj. tamo gdje naliježe felga na disk. Ako ne možeš skinuti, spustiš auto na neki kladić i udariš nogom i felga spada Naravno prije toga moraš odvrnuti šarafe
MeBeSad je napisao(la):Pozz da ne otvaram beze temu zanima me slijedece...
Jel pase karter od golf 2 1.8b na audijev motor 1.8b problem je jer je u golf 1 stavljen motor od audija i karter je puno "dublji" pa je previse nizak...
Dioda je napisao(la):Ljudi dal je moguce da nema niko ideju sta bi moglo da bude u pitanju...:S
BMW 316i 90god je napisao(la):Temperatura mi prelazi preko pola za debljinu kazaljke, mislio sam da je od vrucina ovih dok se sinoc nisam navce provozao i opet predje i tako stoji :icon_question:
Beky_b3 je napisao(la):Pozdrav svima. Evo imam slijedeci problem. Ne radi mi rikverc svjetlo na Audiju 80(jaje) pa mislim da mi je otisao prekidac rikverc svijetla. E sad ovako, zavirivao sam ispod auta ne bi li negdje nasao taj prekidac ali bezuspjesno. Kupio sam prekidac jer u 90% slucajeva on crkava, sad ga samo trebam zamijeniti, ali ga ne mogu pronaci na autu, pa bi zamolio one koji nesto znaju o tome da pomognu.