Član
Dzeniii je napisao(la):u jednom komadu nema sanse da je ubacis
pretpostavio sam, jbg
Dzeniii je napisao(la):u jednom komadu nema sanse da je ubacis
FirellesMonster je napisao(la):Beky_b3 je napisao(la):Pozdrav svima. Evo imam slijedeci problem. Ne radi mi rikverc svjetlo na Audiju 80(jaje) pa mislim da mi je otisao prekidac rikverc svijetla. E sad ovako, zavirivao sam ispod auta ne bi li negdje nasao taj prekidac ali bezuspjesno. Kupio sam prekidac jer u 90% slucajeva on crkava, sad ga samo trebam zamijeniti, ali ga ne mogu pronaci na autu, pa bi zamolio one koji nesto znaju o tome da pomognu.
heh drug, ako neznas gdje je trazeci ga nikad neces naci... nalazi se sa lijeve strane mjenjaca kad otvoris haubu i gledas prema motoru... sa gornje strane mjenjaca.. malo je nepristupcno i bez kanala je patnja ga zamijenuti
Skrabo je napisao(la):Zanima me kako spojiti USA stopke za golfa2 bez odgovarajucih nosaca od sijalica,znaci same stopke su ?..Moram li moje postojece nosace sijalica polomiti ili..?
Nadji elektricara koji zna da ti otvori alternator i zalemi unutra zicu i spojis na sat i gotovo,tako je kod mene isto biloBMW 316i 90god je napisao(la):Danas bio kod majstora, nema na alternatoru da se usteka. Moram novi alternator naci da bi mi radio obrtomjer :icon_sad: