BaXRS4 je napisao(la):Gdje bih mogao u Mostaru ili okolici kupiti original OSRAMOVE halogene žarulje H7 konkretno? ako tko zna pucajte? Hvala
danijel888 je napisao(la):BaXRS4 je napisao(la):Gdje bih mogao u Mostaru ili okolici kupiti original OSRAMOVE halogene žarulje H7 konkretno? ako tko zna pucajte? Hvala
Ja sam osramovu h4 uzeo u bingu u mostaru,valjda ima i h7
Grga je napisao(la):cini mi se da imas od Renco.a u spreju, pogledaj na njihovoj stranici..Yellow je napisao(la):A ništa Col, dođi kod mene u Flar i netko će ti to zamjenuti.....
-- Zanima me dali postoji neka temeljna boja u spreju, za lim auta? Imam jednu ogrebotinu (2x3cm) pa sam ju mislio prvo posprejat nekom zaštitom, ili temeljnom, pa onda lakom....
danijel888 je napisao(la):Imam jedno smijesno pitanje
u prednjem faru imam 5 sijalica(,pozicija,kratko,dugo,zmigavac.)-zanima me sta je ova peta?
Maglenka nije jer imam maglenke ispod,onaj vrag kad skreces u zavoje nije jer sam i to probao i ne pali se
Auto je renault megane 3 (2010 god)
BaXRS4 je napisao(la):danijel888 je napisao(la):Imam jedno smijesno pitanje
u prednjem faru imam 5 sijalica(,pozicija,kratko,dugo,zmigavac.)-zanima me sta je ova peta?
Maglenka nije jer imam maglenke ispod,onaj vrag kad skreces u zavoje nije jer sam i to probao i ne pali se
Auto je renault megane 3 (2010 god)
5. sijalica ti je parking svijetlo.
GOLF TZ je napisao(la):turbo se zavrti tek na odredjenom broju obrtaja