ArminM je napisao(la):http://www.pik.ba/artikal/4636758/prodajem-volkswagen-polo/
eto pogledaj auto s linka, vec ti je pripremljen da radis s njim, a na sam auto mozes dobit garanciju. Covjek ga kupio novog, odrzava ga u ovlastenom servisu, vjerujem da se i o cijeni jos moze razgovarat
blizanac85 je napisao(la):Ma druze Golf 4 ne dolazi u obzir jer obuku mogu vrsiti autom do 12 godina starosti a tu je i ugradnja duplih komandi pa atest i sve to kosta tako da mi se ne isplati nista ispod 2007. eventualno 2006. da mogu bar 5-6 godina raditi na njemu u protivnom sve sto zaradim na nekom autu za 2,3 godine bih dao za kupovinu drugog. Gledam Polo (2006, 2007. godiste) mi se ne cini los, moze se cini mi se naci u Njemackoj solidan ili cak mozda neki Seat, mada mi ljudi predlazu i onu malu Toyotu, sta ja znam sad u nedoumici sam, al dok skupim jos koji dinar valjda cu i naci nesto normalno
blizanac85 je napisao(la):Sto se ovog Pola tice stvarno je lijep al nemam ja te pare druze moj.
edoze je napisao(la):blizanac85 je napisao(la):Ma druze Golf 4 ne dolazi u obzir jer obuku mogu vrsiti autom do 12 godina starosti a tu je i ugradnja duplih komandi pa atest i sve to kosta tako da mi se ne isplati nista ispod 2007. eventualno 2006. da mogu bar 5-6 godina raditi na njemu u protivnom sve sto zaradim na nekom autu za 2,3 godine bih dao za kupovinu drugog. Gledam Polo (2006, 2007. godiste) mi se ne cini los, moze se cini mi se naci u Njemackoj solidan ili cak mozda neki Seat, mada mi ljudi predlazu i onu malu Toyotu, sta ja znam sad u nedoumici sam, al dok skupim jos koji dinar valjda cu i naci nesto normalno
blizanac85 je napisao(la):Sto se ovog Pola tice stvarno je lijep al nemam ja te pare druze moj.
ne kontam, kako mislis naci auto 2006-2007 godiste za ispod 10 hiljada sa ugradjenim komandama i atestom i koje je dizel? jos gledas vw...
adi187 je napisao(la):ovi motrori sto ti menso preporuci su OK solidno ide a ne trosi puno
blizanac85 je napisao(la):Ne bih benzinca... Hvala na ponudi.