Ovako imati cu u gepeku 18Ku bufer s velikom kutijom pa sta mislite dal ce ova dva ovako dobro svirati jer kad ih stavim u zvucnu kutiju magnet da se vidi a membrana dole extremno sviraju ali nezz ovako pa da vas cujem
Bufer ili woofer svejedno drugo kako da vidim specifikacijePrije svega nije BUFER nego Woofer. Drugo trebas vidjeti u specifiikacijama zvucnika da li su free air sto cisto sumnjam tako da moraju u kutiju.
Nema veze kako ces ih okrenuti. Samo kad ih ubacis unutra, smanjivas zapreminu kutije.Druze znam da je ovo 12ka nego imat cu u gepeku 18ku u kutiji sony xpload Ana dal trebam okrenuti magnete gore da se vide ili
Nisam ih planirao u kutiju druze nego ovako na dasku ovu orginalnu pa zato pitam hoce li imati efekat nekiNema veze kako ces ih okrenuti. Samo kad ih ubacis unutra, smanjivas zapreminu kutije.
I naravno polaritet je obrnut...
Send via Gameboy Color
Toxic? Proizvodjac RTO. Low end proizvodi.I uz sve to zanima me kakvi su zvucnici ovi dal su kvalitetni itd
Postavi ovdje sve komponente koje imas. Imam dosta iskustva oko muzike, ali vec 4godine ne radim vise s timZnaci nisu nesto kvalitetni a izdrzljivost kakva im je ajd sad cu naci pojacalo na google pa postaviti sliku da ne idem sad u garazu slikati pa da mi kazes nesto i o.njemu ako nije problem