Ova dva ali da pjevaju jer ima ta mogucnost na njemu i ovaj sony da Bridjujem samo bas da proizvodiI cekaj sta si kontao na to pojacalo kopcati? Ta dva woofera?
Send via Gameboy Color
I cekaj sta si kontao na to pojacalo kopcati? Ta dva woofera?
Send via Gameboy Color
Hvala drug na savijetu aaa samo dali.je dovoljno jako pojacalo za ovo troje sta cu onda.moram nekom odvuci ali je.problem sto slobo raja se razumije ovdje skoro pa kao i ja hahahahah i po tvom.misljenju kakvu cu muziku imati jer vidim da se razumijes a biti ce jos zvucnika u autu sto sam vec postavio preko radia za kvalitet da se i razumije pjevanje bar malo a ne samo basNemoj se ljutiti jarane, al ne ide tako. Najbolje da nadjes nekoga u blizi ko se stvarno razumije u to. Ali mislim STVARNO razumije. Ne neki samouki sto je nesto naucio gledajuci Fast&Furious
Prvo i najbitnije krenuti od struje, kvalitetno napajanje, i onda dalje.
Drugo, sto mi je uvijek trn u Oku:
Zvucnici na zadnjoj polici. Sta mislis gdje oni zavrse prilikom naglog kocenja, ili nedaj boze frontalke???
Ja bi ti ti rado odvojio vremena da to uradis kako valja, ali si daleko
Send via Gameboy Color
Pjevanje (visoki i srednji tonovi) ne idu na woofer. Nego se to pusti na manje zvucnike. Eto recimo te na radiju sto suHvala drug na savijetu aaa samo dali.je dovoljno jako pojacalo za ovo troje sta cu onda.moram nekom odvuci ali je.problem sto slobo raja se razumije ovdje skoro pa kao i ja hahahahah i po tvom.misljenju kakvu cu muziku imati jer vidim da se razumijes a biti ce jos zvucnika u autu sto sam vec postavio preko radia za kvalitet da se i razumije pjevanje bar malo a ne samo bas
Naravno. Ja bi na tvom mjestu sam ta dva toxica prikopcao na to pojacalo, i to je to..Jesam druze doveo kablove kvalitetne sve stavio osigurac na plus lijepo kablove provukao ispod plastika da se ne vide itd sad hocu praviti kutiju za sony i razmisljam o ova dva da i njih stavim u kutiju kao sto si rekao 150l jer su i poteski da ih stavim na dasku slikam ti vcrs kakve sam zvucnike kupio za cist zvuk i naprijed u vrata stavio orinalne zvucnike naravno na radio ali kad sve spremim odvuci cu u zenicu auto da covjek pogleda jesam dobro sve uradio i da skopca zvucnike na pojacalo jer profesionalac je profesionalac ne.mogu npr ja kao ti znati oko.muzike ali ne.mozes ni ti oko keramike i kamena kao ja i.nek se vala zna ko sta treba raditi hahahah haya