da se vratimo temi...
vidim gore nekih glupih komentara i većinom se vežu za dizajn, ili vw-ovcima krivo što je nešto ljepše od njihovih monotonih golfova...
kao prvo, auto koje najviše mrzim je upravo taj golf, al ne zbog auta ko auta, nego zbog vlasnika istog...jer obično je njihovo auto najbolje, najmanje troši, najmanje se kvari itd...a vazda ima najgoru tehnologiju
kad se nešto pokvari na fiatu, opelu, fordu itd, to se digne bauk, kako je ta marka sranje...al kad se to isto desi na vozilu vw grupacije, onda je to sasvim normalno, jer se dešava ovim već pomenutim markama...(čitaj, oni su uvijek upravu)
dalje, nisam neku ljubitelj audija, jer ga svrstavaju s mercedesom i bmw-om, iako su oni po meni, daleko ispred audija još uvijek...možda je to moje po nekima loše, mišljenje, al audi je takav dojam ostavio na mene...
a nisu mi nešto pretjerano ni pouzdani bili...ili sam ja imo loše primjerke kod sebe, jer sam uvijek imo polovna auta, nikad još novo...
američku nijednu marku ne podnosim, tako da i to stavljam s ove gore dvije...
francuska, talijanska, japanska, svedska auta su bogovi, nek priča ko šta hoće, al ja pored ovih navedenih njemačko (osim BMW-a) ne bi pogledo...