Tzv. Audi "brend" nastavlja sa raspadanjem. Sada ne mogu da zakljucam vrata, zaglavio motoric centralne brave tako da sam morao da skinem komplet tapacir sa vrata i da bacim motoric. Nakon toga, aj' reko da probam da pomerim malo auto, upalim ga, kad ono jedva radi, ne smes da pipnes gas, odmah se ugasi. Onda naravno istrazuj sta je i skontam da je otisao regulator pritiska goriva. Srecom, imam rezervni (kad imas Audi moras imati barem po dva rezervna dela od svega
), stavim ga kad ono neki od cilindara kvacila se raspao skroz i ne mogu da ubacim ni u jednu brzinu
Sledi skidanje oba cilindra, ruke krvave do laktova posto su vrlo pristupacni, nosenje na reparaciju, pa opet krvarenje da se vrate i tako odose dva dana
Napokon reko' da probam auto, krenem jedno 800 metara, ide kao mecava, nema sta i odjednom se ugasi. Ne cuje se pumpa za gorivo kada se da kontakt, relej uopste ne "cakce". Srecom blizu parking mesta, gurnem ga tamo i ostavim u nadi da ce ga neko ukrasti veceras i resiti me Audija za sva vremena.