Ne mogu a da se ne osvrnem... Ali kakve veze Rally sad ima ? Citroen jeste sad dobar, i svako ima svoje lose momente, ali pogledati malo proslost treba, pa ce se vidjeti gdje je Ford stojao, i sta je sve osvajao... Rally ni spominjati ne treba, ali evo, i evropljanin, amer, kinez, japanac ce hvaliti svoju auto marku naspram drugih i obratno. Da izuzmemo to, pa da po svom misljenju kazem, sto se tice izgleda, sumnjam da neko zeli skoro pa stock izgled, a to mi se kod S3 nikako ne svidja, po mom ukusu je previse obican, i tesko bih ga raspoznao. Dok RS-a kad vidis na cesti znas odmah sta je i sta se krije ispod haube. Sto se tice finansija, Audi je papreno skup, i tu bi glas opet dao RS-u, pa taman da imam lovu i za S3 uzeo bih Ford-a, i doplatio nekoj od brojnih kuca sto nude tuning, da ga malo preuredi, i nista vise ne bih dirao. RS nudi stvarno najvise za cijenu medju ostalim konkurentima. Zadnja stvar je ukus, i o tome necu ni raspravljati. Stock test kad bude, volio bih vidjeti pa da se onda diskutuje, bez nekih lijevih tema.
edit : @MTR - Da, o Wolfgangu je rijec, i upravo sam o tome pricao, covjek je fer, i reci ce sta i kako. Ispade izjednaceno, i na kraju stvar licnog ukusa, i ja se slaze sa svime sto je rekao u zakljucku. Pored Top Gear-a, on mi je takodjer top voditelj, i nikako se ne mijenja nit se da potplatiti... hvala na podsjecanju