Za razliku od nekih .noke ne furam samo svabe ili VAG grupaciju, to sto sam kupio pezoa je upravo pokazateljm, nisam opterećen time. Volva sam kupio,a nikada nisam sjeo u auto, unaprijed ispitao cijene dijelova i sl.,a ne kao zadrti balkanac vjerovao "ah to je skupo,vako nako,zna se sta narod vozi". Jos samo japanca nisam imao kao manje auto,al imam terenca. I bas zato sto nisam ogranicen,a nisam švercer pa rpobao razna auta, pa iz te perspektive govorim za volvo. Ali nije toliko zvucan kao Q7 za raju,iako je udobniji i ljepsi za voziti meni. Ovo za osvijetljenje i to sam naveo jer covjek fura bmw, i ako provoza oba sigurno ce se odluciti za bmw. Netko ne voli silno bljestavilo audia,nego jednostavnost na joysticku u bmw. Audi je za mene "osobno" samo bolje upakovan VW i to je to. Barem od kraja 90ih. Niti ima neku udobnost kao sto je imao prije u usporedbi sa vw. Nikada nisam shvatao ljude koji kupuju auto za kurčenje pa govorim o autima od koristi. Ja osobno imam terenca, isto iz koristi, jer koji ce mi klinac takav auto bez svrhe. Kupio bih sebi ako ikada imao novca X5 ili XC90 da s njim mogu otici do vikendice,gdje ima makadama nesto i sl. (ne tesko off road) te za svaki dan kao malo auto sto koristim. Sve u jednom. Q7 mi nije ni za cega,sem za kurčenje i to je to. Vecu korist vidim u Q5.