Evo pocetak priprema za proljece... Nova tura, nova avantura... U planu: opruge, spojler (lajsna), vece izlazne cijevi na auspusima, led stopke, devil eyes farovi, nekakav body kit, ne znam jos koliko cu ici extremno po tom pitanju, komplet gepek (muzika, tapaciranje) i mozda presivanje sjedista ili neke dobre navlake...
Odmah pitanje.... Kako se mogu presiti sjedista ili staviti navlake ako u njima imaju zracni jastuci?
Pripreme su krenule polako od muzike... Danas kupio dva komada pioneer ts-w3001D4 http://www.pioneer.eu/eur/products/25/131/201/TS-W3001D4/specs.html , sad mi trebaju savjeti, ako neko zna gdje ima neko dobro pojacalo sa oko 2KW RMS-a, da moze ovo gurati, savjeti oko kutije, da li da idem sa bas refleksom ili bez, da li mi treba kondenzator, gdje ima sta povoljno i tako to... (da ne gnjavim vise Igy-ja, dosadio sam covjeku sa pitanjima.... :icon_biggrin: )
Isto tako rado primam savjete za sve gore sto sam naveo da imam u planu raditi... Opruge, spojler na gepeku, led stopke i farove sam vec nasao, ali oko body kit-a bi mi dobro dosla pomoc, a hocu nesto da se vidi, a da nije bas previse extremno... Negdje sam nasao na forumu sliku neke crne cetvorke, sa prednje strane, iskosa... Na njoj sam vidio extra branik, ali sad ne znam gdje mi je ta slika, pa ako neko zna.....
Evo i slika woofera... Sad bi mi dobro dosla pomoc oko pojacala, ako neko zna da se prodaje nesto sto moze gurati ova dva woofercica, da mi javi....
[attachment=14541]
[attachment=14542]
[attachment=14543]
[attachment=14544]
I jos jedna mala anegdota... Po woofere isli rodjak, dva druga i ja u Zagreb... Koliko su oni pive popili, mislim da su i Admu zeznuli....:lol: