drale je napisao(la):auto je zvijerka,svaka cast....a moj neki prijedlog ti je da nemas potrebe stavljati distancere zato sto imas siroke gume:icon_eek:,toliko su siroke od 8,tako da ja ne bih to radio...a na tebi je da odlucis
Sarajlic je napisao(la):Nezz jel ti s-line,ako jeste nemozes staviti deblje od 8 mm inace struze nazad,tako je barem meni bilo,zato sam i skinuo.Ako nije spusten ili s-line nemoj stavljat jer po meni to izgleda glupo na visokom autu
Btw dobra strojka
EDIT.vidim da je s-line ali je vislji nego sto je moj bio.
eLd1n je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):Nezz jel ti s-line,ako jeste nemozes staviti deblje od 8 mm inace struze nazad,tako je barem meni bilo,zato sam i skinuo.Ako nije spusten ili s-line nemoj stavljat jer po meni to izgleda glupo na visokom autu
Btw dobra strojka
EDIT.vidim da je s-line ali je vislji nego sto je moj bio.
S-line je podvozje!!
:icon_rolleyes:
GTI TDI je napisao(la):distancere ako budeš stavljao moraš iste na sva 4 točka, zato što je quattro, ali mislim da nema potrebe, popunjen je on odlično, oz vela ima dobar ET a i kad su malo uvučeniji točkovi auto izgleda spušteniji
samo ti to čipuj buraz, to će ti najviše navlaćiti osmjeh na lice potežak je on za tih 150 ks
milanelo je napisao(la):GTI TDI je napisao(la):distancere ako budeš stavljao moraš iste na sva 4 točka, zato što je quattro, ali mislim da nema potrebe, popunjen je on odlično, oz vela ima dobar ET a i kad su malo uvučeniji točkovi auto izgleda spušteniji
samo ti to čipuj buraz, to će ti najviše navlaćiti osmjeh na lice potežak je on za tih 150 ks
I ja sam mislio tako, jaran stavio na quattra samo nazad po dva cm distancere i nema nikakvih problema niti mu se sta pali :icon_question:
GTI TDI je napisao(la):distancere ako budeš stavljao moraš iste na sva 4 točka, zato što je quattro, ali mislim da nema potrebe, popunjen je on odlično, oz vela ima dobar ET a i kad su malo uvučeniji točkovi auto izgleda spušteniji
Sarajlic je napisao(la):Da ali je dosta vislji nego u mene,u mene jedva 2 prsta stanu.
Nez vjeruj radije sacekaj nabavi vece i mocnije fele pa onda stavi distancere,ljepse ce bit tako.
GTI TDI je napisao(la):milanelo je napisao(la):I ja sam mislio tako, jaran stavio na quattra samo nazad po dva cm distancere i nema nikakvih problema niti mu se sta pali :icon_question:
neće mu se ništa paliti osim možda novčanika u dogledno vrijeme kad sjebe diferencijal