BlackPrince86 je napisao(la):Daj ba,kod mene bio tdi od 130 ks i bas fino ide.Ovo je putnicki automobil.OggyBoy je napisao(la):Rijedak auto ove marke da mi se dopada.
Posebno motor, ali nekako mi je za ovaj auto malo tih 150KS. Vozao sam se malo u ovakvom sa 170 ili 175KS, Amerikanac i čini mi se da mu ne bi bilo na odmet još malo snage.
Samo ti kazem,s obzirom da je putnicko auto u pitanju,ne moze se rec da ne ide dobro sa tom snagom.A posto se radi o turbo masini,mozda je taj tvoj imo nekih problem oko turba,sto je vrlo moguce na ovim autima.OggyBoy je napisao(la):BlackPrince86 je napisao(la):Daj ba,kod mene bio tdi od 130 ks i bas fino ide.Ovo je putnicki automobil.OggyBoy je napisao(la):Rijedak auto ove marke da mi se dopada.
Posebno motor, ali nekako mi je za ovaj auto malo tih 150KS. Vozao sam se malo u ovakvom sa 170 ili 175KS, Amerikanac i čini mi se da mu ne bi bilo na odmet još malo snage.
Buraz, snage nikad dosta. E sad, da li je do ovog auta, ali mi se stvarno učinilo da ne ide baš da se oduševiš. Svidjelo mi se što neće skoro pa nikako da kliže u startu, fino se ispuca, ali kasnije ne puni kazaljke baš brzo. To je moje iskustvo, a dizel sa benzinom ne bih da poredim.
dado307 je napisao(la):dobar audi pravo eldin=cile? ili sam pomijesao
duleprof je napisao(la):Lijep auto, mislim da je neko s foruma bio kratko vlasnik(član 16v tako nešto) , vidio sam ga da je u zadnje vrijeme često bio na piku (mjenjao vlasnike) (ja sam ga bio gledao prije godinu dok je bio kod čovjeka u Gradišci)
Ako nije tajna koliko je sad tebe izašao?
BlackPrince86 je napisao(la):Samo ti kazem,s obzirom da je putnicko auto u pitanju,ne moze se rec da ne ide dobro sa tom snagom.A posto se radi o turbo masini,mozda je taj tvoj imo nekih problem oko turba,sto je vrlo moguce na ovim autima.OggyBoy je napisao(la):BlackPrince86 je napisao(la):Daj ba,kod mene bio tdi od 130 ks i bas fino ide.Ovo je putnicki automobil.OggyBoy je napisao(la):Rijedak auto ove marke da mi se dopada.
Buraz, snage nikad dosta. E sad, da li je do ovog auta, ali mi se stvarno učinilo da ne ide baš da se oduševiš. Svidjelo mi se što neće skoro pa nikako da kliže u startu, fino se ispuca, ali kasnije ne puni kazaljke baš brzo. To je moje iskustvo, a dizel sa benzinom ne bih da poredim.
Ja sam strastveni ljubitelj oktana,ali kakve veze ima dizel benzin,100 ks je 100 ks u tdi-u kao i u tfsi-u.
Mene je izasao 18.000KM,naravno da nije tajna .... Icon_smile
Platio sam ga manje ali sam u prvih mjesec dana mnogo u njega ulozio npr. auto je odmah kompletno ofarbano,ugradjeni xenoni,zatamnjena stakla,uradjen veliki servis i uz to zamijenjeno jos mnogo dijelova....zamijenjen set lafeta itd...itd....
nedim98 je napisao(la):Dobar audi eldine
eLd1n je napisao(la):nedim98 je napisao(la):Dobar audi eldine
Poznajemo li se Nedime ??? :icon_question: