Član
GaRGa je napisao(la):a3 nema quattro pogon nego 4motion toliko o tvom majstoru
druze,meni ne treba majstor da mi kaze kod koga je quattro,a kod koga 4 motion,to se zna...vw 4 motion,audi quattro...
GaRGa je napisao(la):a3 nema quattro pogon nego 4motion toliko o tvom majstoru
allroad je napisao(la):druze mislim da sam ti objasnio sve gore. audi je quattro i tako mu se zove pogon ne moze on biti 4motion.. a sad da li je isto ili slicno, nije ni vazno
maleni0606 je napisao(la):Quattro i 4motion su samo NAZIV u proizvodaca isto ko x drive, 4matic i sl, neam to veze kakva se vrsta pogona koristi
U A3, Audi TT i Golf Mk4 se koristi isti pogon samo se razlicito zove
El Diablo je napisao(la):GaRGa je napisao(la):a3 nema quattro pogon nego 4motion toliko o tvom majstoru
druze,meni ne treba majstor da mi kaze kod koga je quattro,a kod koga 4 motion,to se zna...vw 4 motion,audi quattro...
duurma je napisao(la):El Diablo je napisao(la):GaRGa je napisao(la):a3 nema quattro pogon nego 4motion toliko o tvom majstoru
upravo tako
Brane984 je napisao(la):Ima li jos neko iskustva sa automatskim mjenjacem tiptronic u ovom vozilu?Znam da ih treba odrzavati i d nije jeftino,ali interesuje me da li se kvare puno???
GaRGa je napisao(la):allroad je napisao(la):druze mislim da sam ti objasnio sve gore. audi je quattro i tako mu se zove pogon ne moze on biti 4motion.. a sad da li je isto ili slicno, nije ni vazno
4motion je haldex koji koristi golf i audi a3 i nije stalni pogon na sva 4
ostali audi-i koriste quattro pogon stalni pogon na sva 4
ogromne su razlike u praksi
allroad je napisao(la):GaRGa je napisao(la):allroad je napisao(la):druze mislim da sam ti objasnio sve gore. audi je quattro i tako mu se zove pogon ne moze on biti 4motion.. a sad da li je isto ili slicno, nije ni vazno
4motion je haldex koji koristi golf i audi a3 i nije stalni pogon na sva 4
ostali audi-i koriste quattro pogon stalni pogon na sva 4
ogromne su razlike u praksi
procitaj ponovo cijeli post sta sam napisao
allroad je napisao(la):Pa i jesi druze iskreno
GaRGa je napisao(la):allroad je napisao(la):Pa i jesi druze iskreno
citiram te:
e jbg to isto da kazes passat nema 4motion pogon nego quattro...