Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
RE: AUDI 80 TDic riješeni AE prstenovi i zanima me mišljenje za carbon str.45
ja stvarno ne znam sta hoces auto je prelijepo u punom smislu rijeci
kod nas nema sigurno nema ljepsi audi bar ja ne znam i sve pedantno i kulturno odradjeno
RE: AUDI 80 TDic riješeni AE prstenovi i zanima me mišljenje za carbon str.45
extra je ovo ispalo svaka cast za sve radove a pohvala i trizexu za odradjen posao
A sto se tice karbona nemoj to sa vana , unutra moze nesto al vec je i on posto isfuran svi nesto lijepe u tu foliu :icon_rolleyes: ostavi ovako steta je kvarit nesto savrseno
Jako lijep Audi, samo moja zamjerka je na plavo farbanu masku oko cajgera....osim ako komplet tabla nije presvucena i odradjena, to mi strsi i nekako mi "ciganski"...posto je unutra sve fino ocuvano, nju presvuci carbon folijom ako ti se ne da farbati vec....ili bi jos bolja ideja bila nju airbrushat sa nekim tamnijim bojama
Pregledao temu od a-ž, imao si padova i uspona...cas dobro cas loše baš... ali sad VRHHHH ... zaista sve pohvale.
Imao sam B3 90ku...11god me sluzila bez problema i na kraju mi zivu glavu u udesu izvukla.
JA VOLIM OVO AUTO :lol:
Na kraju samo jedan predlog, meni je bilo ljepse kad su stopovi bili zatamnjeni.
Razmišljao sam tablu presvući karbon foliom ali mi ovdje tražili 300km ali nešto ću odraditi i oko nje sad kad budem ubacivao klimu.
A što se tiče štopova ponovo su zatamnjeni ali ovod puta crnom transparentnom foliom ali nisam postavljao slike