hvala svima
bice slike cim se sve slozi naravno
FallenAngel je napisao(la):
Do zadnjeg posta mi je astra bila savrsenstvo. Ali zasto bas Rieger? :icon_sad: Ja bi njima davno zatvorio firmu, uzasno mi sve njihovo izgleda. :icon_sad: To je samo moje misljenje , ako se tebi svidja meni ne smeta, samo mi zao da nagrdis tako prelijepo auto. Ako si vec kupio i odlucio raditi riegera onda se barem nadam da neces imati problema sa kvalitetom i montiranjem toga jer na mnogo foruma sam citao horor price o rieger kvaliteti i preciznoscu. Islo je dotle da su ljudi na A5 morali silikonom popunjavati rupe izmedju branika i blatobrana. Nadam se da se nece niko uvrijediti postom. Pozz
zato sto pored OPC original body kit-a za GTC i nema neki izbor... a meni je glupost od obicne GTC pravit OPC repliku, pogotovo sto 90% ljudi radi upravo to... ja sam htio nesto svoje pa sam iskombinovao par dijelova, kao sto vidis nije sve od Riegera... pragovi su takodjer trebali ici od OPC ali ih nisam mogao brzo nabaviti pa sam uzeo od Riegera
tako da osim Riegera, jedino sto ima za gtc da lici na nesto je Lumma tuning, ali nisu od ABS plastike i skuplji su od Riegera, i povrh svega meni se nisu toliko svidjeli
ostale čang šlang spojlere u ponudi za GTC necu komentarisati
sto se tice kvalitete i preciznosti, ja sam prezadovoljan i nema nikakvih fula, prislanjao sam na auto 5 puta i sve je savrseno
eh sad, negativnih iskustava ce uvijek biti, sa bilo kojom vrstom robe tako da ne bih ulazio u to...
ako imas neke spojlere koji su kvalitetni znaci ABS plastika, TUV itd i da izgledaju normano volio bi ih vidjeti