mtopic Član 13.11.2008 #169 Paneli su danas postavljeni na Asteroida, pa evo i par slika kako je tekla izrada i postavljanje ... Izrada u KR-Electronic - Zagreb A onda je doslo na red postavljanje, mojih ruku djelo Vozaceva vrata : Suvozaceva vrata :
Paneli su danas postavljeni na Asteroida, pa evo i par slika kako je tekla izrada i postavljanje ... Izrada u KR-Electronic - Zagreb A onda je doslo na red postavljanje, mojih ruku djelo Vozaceva vrata : Suvozaceva vrata :
mtopic Član 14.11.2008 #173 Hvala na komentarima ... Za koji dan ce biti jos novosti, pa budu i slike ... Do tad LP
black_devil Član 14.11.2008 #174 najaci si majkemi auto za 10!! nisi ti osvojio na kerozinu dzaba 1 mjesto,ako se nevaram:icon_question:
najaci si majkemi auto za 10!! nisi ti osvojio na kerozinu dzaba 1 mjesto,ako se nevaram:icon_question:
mtopic Član 15.11.2008 #176 black_devil je napisao(la): nisi ti osvojio na kerozinu dzaba 1 mjesto,ako se nevaram:icon_question: Kliknite za proširenje... Taj sam ... :icon_smile:
black_devil je napisao(la): nisi ti osvojio na kerozinu dzaba 1 mjesto,ako se nevaram:icon_question: Kliknite za proširenje... Taj sam ... :icon_smile:
Gajs-gt Član 15.11.2008 #178 Kulturno i pedantno odradjeno nema sta kvalitet na prvom mjestu samo napred