Član
Zna li neko koliko stoji rashladne tecnosti u peugeot 205 1.1,ipustio sam vodu i namjeravam da uspem novi antifriz i moze li se antifriz mjesati sa cistom vodom neko kaze da je bolje,a neko kaze nikako iskljucivo sa destilovanom
Sto se uvjek pametan pravis kad ne znas ? Sta ce povuc nije golf 2.Logicno da je bolje da bude destilovana ili da sam prokljucas kuci. Nemas kamenca i nece nadrljati ni termostat niti bilo sta drugo. Sto se tice tekucine oko 4 litre...naspes i upalis pa gledas kad povuce vodu dospes i to je to. Nemas sta da pogrijesis
Cast mi je da imam takve kolege kao ti na forumu koji znaju da destilovana voda nema kamenca a kad se prokuha obicna da moze biti destilovana. Izgleda da si piak dogurao do 5 osnovne skole za 6 je vec upitno.Ima takvih pametnih ko ti koji daju savjete tek nakon sto neko kaze! Pa nike gluo da ne zna omjere pisu na svakoj boci!
Da nemas pezo ne bi ni ti znao! Tako da sjedi i cuti! Mozak ti je nivo 5 godina dzaba od glave ko bubanj!
Gdje iz motora izlazi debelo crijevo u hladnjak.A gdje se tacno nalazi termostat da bih pronasao taj bakarni saraf
I meni je čast imati kolege koji nam otkrivaju svakojake novosti, u ovom slučaju, tipa ; mali hladnjak !
Hvala druzeGdje iz motora izlazi debelo crijevo u hladnjak.
Mali hladnjak mislio je na hladnjak kabine dosta ljudi ga tako zoveI meni je čast imati kolege koji nam otkrivaju svakojake novosti, u ovom slučaju, tipa ; mali hladnjak !
Pusti druze ove strucnjake, juce dosli na forum imali izvala za godinu dana to se ne moze nabrojati. Bitno je da si ti razumio sta sam ja htjeo reci.Mali hladnjak mislio je na hladnjak kabine dosta ljudi ga tako zove
Bitno je da si ti HTJEO reći, gramatičaru našPusti druze ove strucnjake, juce dosli na forum imali izvala za godinu dana to se ne moze nabrojati. Bitno je da si ti razumio sta sam ja htjeo reci.
Ma ozbiljnoo, hvala na povratnoj informacijiMali hladnjak mislio je na hladnjak kabine dosta ljudi ga tako zove
Nema na cemu i drugi putMa ozbiljnoo, hvala na povratnoj informaciji