anjspric pumpa zuji

anjspric pumpa zuji

Član
anjspric pumpa zuji zuvk prejak jako me iritira u voznji dali je potrebna zamjena ili nesto drugo radi se o golfu 3 1,6i74kw pozz

ajnspric pumpa zna stradati kad se manje-vise voza pod rezervom... dobro je uvijek imati 1/3 goriva u rezervoaru.. sto zbog taloga sto zbog pumpe...

ona zuji kad je pri kraju gorivo u rezervoaru jer nema dovoljno goriva da povuce i kad je sama pumpa pri kraju... najprije ce biti da je stradala, jer nece ona zujati sama od sebe ;)

Član
Kod mene je zujila 7 godina,bez obzira na kolicinu goriva,jbg tako je,nije nikad pravila probleme. :cool:

Član
Brane984 je napisao(la):
Kod mene je zujila 7 godina,bez obzira na kolicinu goriva,jbg tako je,nije nikad pravila probleme. :cool:
haha golemo mene iritira nemoguce a neosjetim nikakvu promjenu u voznji

FirellesMonster je napisao(la):
ajnspric pumpa zna stradati kad se manje-vise voza pod rezervom... dobro je uvijek imati 1/3 goriva u rezervoaru.. sto zbog taloga sto zbog pumpe...

ona zuji kad je pri kraju gorivo u rezervoaru jer nema dovoljno goriva da povuce i kad je sama pumpa pri kraju... najprije ce biti da je stradala, jer nece ona zujati sama od sebe ;)

zujila bi kad bi bilo gorivo pri kraju al sad konstantno zuji

Član
moze biti i prljav filter goriva ili na sito pumpa navuce taloga. a zna se i pumpa pomjeriti u kucistu pa prenosi zvuk na rezervoar

Član
tako je i kod mene zujala 3 mjeseca i crkla pumpa..bolje ti je trazi novu jer nece jos dugo potrajat ;)

Član
samo trazi originalnu pumpu, nemoj uzimati kinesko smeće...
kod mene je isto tako zujala 5 godina dok napokon nije crkla...
kako nisam imao vremena da trazim original, kupim sebi neki fush...
poslije mjesec dana zazujala, mislim da nece izdrzati ni godinu...
zato samo original, jeste da su puno skuplje ali isplati se...

Član
Da samo kad vidi cijenu orginalne nevjerujem da ce je kupiti.Kosta koliko polovan motor za tricu.

Član
Ma nemora znaciti da ce crknuti,kazem eto kod mene 7 godina zujila uvijek,od kad sam kupio auto,i nije nikad crkla ili pravila probleme,lik koji je od mene uzeo auto evo vec vozi 2 god,i opet nista. :icon_smile:

Brane984 je napisao(la):
Ma nemora znaciti da ce crknuti,kazem eto kod mene 7 godina zujila uvijek,od kad sam kupio auto,i nije nikad crkla ili pravila probleme,lik koji je od mene uzeo auto evo vec vozi 2 god,i opet nista. :icon_smile:

Nemora znaciti ali i moze...nece lik sad gledat gdje ce ostati na putu...ako zuji moze i crknut...
Originalna je oko 350Km:D

Član
originalna je oko 520 km bila kad sam ja trazio...
samo kazem, bolje original POLOVNU nego neku novu iz kine...

Član
salchin je napisao(la):
originalna je oko 520 km bila kad sam ja trazio...
samo kazem, bolje original POLOVNU nego neku novu iz kine...

Da da,ja sam trazio orginalnu novu za Gti duju i kad vidjoh cifru oko 250- 300 eura sjebah se.