haha golemo mene iritira nemoguce a neosjetim nikakvu promjenu u voznjiBrane984 je napisao(la):Kod mene je zujila 7 godina,bez obzira na kolicinu goriva,jbg tako je,nije nikad pravila probleme.
FirellesMonster je napisao(la):ajnspric pumpa zna stradati kad se manje-vise voza pod rezervom... dobro je uvijek imati 1/3 goriva u rezervoaru.. sto zbog taloga sto zbog pumpe...
ona zuji kad je pri kraju gorivo u rezervoaru jer nema dovoljno goriva da povuce i kad je sama pumpa pri kraju... najprije ce biti da je stradala, jer nece ona zujati sama od sebe
FirellesMonster je napisao(la):ajnspric pumpa zna stradati kad se manje-vise voza pod rezervom... dobro je uvijek imati 1/3 goriva u rezervoaru.. sto zbog taloga sto zbog pumpe...
ona zuji kad je pri kraju gorivo u rezervoaru jer nema dovoljno goriva da povuce i kad je sama pumpa pri kraju... najprije ce biti da je stradala, jer nece ona zujati sama od sebe
Brane984 je napisao(la):Ma nemora znaciti da ce crknuti,kazem eto kod mene 7 godina zujila uvijek,od kad sam kupio auto,i nije nikad crkla ili pravila probleme,lik koji je od mene uzeo auto evo vec vozi 2 god,i opet nista. :icon_smile:
DaBu je napisao(la):ma moja zuji vec godinu i po jer vecinom vozam na rezervi i nista sv normalno radi
salchin je napisao(la):originalna je oko 520 km bila kad sam ja trazio...
samo kazem, bolje original POLOVNU nego neku novu iz kine...