BoroLO Član 03.04.2011 #46 RE: polirao sam nesto Svaka ti dala vode iz bokala... Oziveo si ih skroz, ispravljanje, ravnjanje i poliranje 10+!!!
RE: polirao sam nesto Svaka ti dala vode iz bokala... Oziveo si ih skroz, ispravljanje, ravnjanje i poliranje 10+!!!
nedzadr Član 05.04.2011 #47 RE: polirao sam nesto Odlican posao,nisi ti nesto polirao,ti si to pakleno dobro polirao
pukim48 Član 05.04.2011 #48 RE: polirao sam nesto hvala druze evo, enzo gotove...par slika..... samo zalim sto nemam bolji fotoaparat...da vam jos bolje docaram stvarno stanje:icon_cry:
RE: polirao sam nesto hvala druze evo, enzo gotove...par slika..... samo zalim sto nemam bolji fotoaparat...da vam jos bolje docaram stvarno stanje:icon_cry:
GolFanatiCars Član 05.04.2011 #49 RE: polirao sam nesto puki stvarno se opterecujes bezpotrebno zbog slika nema potrebe, predobre su slike svaka cast na svim felgama koje si odradio stvarno nemam primjedbe :icon_smile:
RE: polirao sam nesto puki stvarno se opterecujes bezpotrebno zbog slika nema potrebe, predobre su slike svaka cast na svim felgama koje si odradio stvarno nemam primjedbe :icon_smile:
trizex Član 05.04.2011 #50 RE: polirao sam nesto tacno me bacas u napast da skinem felge i gume s kola i da ti ih dovezem na tretman, svaka cast
RE: polirao sam nesto tacno me bacas u napast da skinem felge i gume s kola i da ti ih dovezem na tretman, svaka cast
pukim48 Član 05.04.2011 #51 RE: polirao sam nesto hvala vam puno na lijepim komentarima, postidjeli ste me :icon_smile:
BoroLO Član 05.04.2011 #52 RE: polirao sam nesto Puki je lud Kad sam bio kod njega pre neki dan, koju god sam felnu pipnuo za poliran falc udario me je po prstima :lol:
RE: polirao sam nesto Puki je lud Kad sam bio kod njega pre neki dan, koju god sam felnu pipnuo za poliran falc udario me je po prstima :lol:
nedzadr Član 05.04.2011 #56 RE: polirao sam nesto Znaci kad zalomi cugersku,fele se same poliraju :icon_smile: Ne odaji tajne velikih majstora :icon_smile:
RE: polirao sam nesto Znaci kad zalomi cugersku,fele se same poliraju :icon_smile: Ne odaji tajne velikih majstora :icon_smile:
pukim48 Član 05.04.2011 #57 RE: polirao sam nesto samo da vidite kako se tek sjaje meni felge posle par piva :lol: hvala svima
BoroLO Član 05.04.2011 #58 RE: polirao sam nesto Ja samo mogu da garantujem da ovo covek radi iz ljubavi, i da ce svaku felnu uraditi tako... Ja kad sam video da on skace od srece po garazi, kad je zavrsio moju jednu felnu Ja nisam mogao da verujem... hahaha Skace covek i raduje se
RE: polirao sam nesto Ja samo mogu da garantujem da ovo covek radi iz ljubavi, i da ce svaku felnu uraditi tako... Ja kad sam video da on skace od srece po garazi, kad je zavrsio moju jednu felnu Ja nisam mogao da verujem... hahaha Skace covek i raduje se
pukim48 Član 05.04.2011 #59 RE: polirao sam nesto ajd ne moras svima pricati koji sam bolesnik :lol::lol::lol:
GolFanatiCars Član 05.04.2011 #60 RE: polirao sam nesto pukim48 je napisao(la): ajd ne moras svima pricati koji sam bolesnik :lol::lol::lol: Kliknite za proširenje... nemoj se smatram izuzetkom, ima nas koji smo isti kad nesto uradimo ko da poludimo :icon_biggrin:
RE: polirao sam nesto pukim48 je napisao(la): ajd ne moras svima pricati koji sam bolesnik :lol::lol::lol: Kliknite za proširenje... nemoj se smatram izuzetkom, ima nas koji smo isti kad nesto uradimo ko da poludimo :icon_biggrin: