pukim48 Član 26.03.2011 #18 RE: polirao sam nesto SašaCRX je napisao(la): Pukime, jel ovo poznato? Kliknite za proširenje... svaka cast druze, potrefo si boju samo tako zdravko je napisao(la): super odradjn poso svaka cast samo sto ti ove zadnj felge nisu od gti-ja jer mk3 gti ima 5x100 Kliknite za proširenje... u pravu si druze....doduse, ovaj model felgice ima sa 4 i pet rupa...a to za gti-ja si 100% u pravu
RE: polirao sam nesto SašaCRX je napisao(la): Pukime, jel ovo poznato? Kliknite za proširenje... svaka cast druze, potrefo si boju samo tako zdravko je napisao(la): super odradjn poso svaka cast samo sto ti ove zadnj felge nisu od gti-ja jer mk3 gti ima 5x100 Kliknite za proširenje... u pravu si druze....doduse, ovaj model felgice ima sa 4 i pet rupa...a to za gti-ja si 100% u pravu
.nOKe Legend 26.03.2011 #19 RE: polirao sam nesto fino druze malo mi je pre napadna ova kombinacija sivo crno na ovom modelu, ali lijepo si ih ispolirao svakako
RE: polirao sam nesto fino druze malo mi je pre napadna ova kombinacija sivo crno na ovom modelu, ali lijepo si ih ispolirao svakako
pukim48 Član 26.03.2011 #20 RE: polirao sam nesto to sam i htjeo...nije old school fazoon hvala druze
MTR Član 01.04.2011 #26 RE: polirao sam nesto uuu , jel to imas felgi za prodat ? trebaju mi dobre 4x100 za Lagunu I , nista ispod 16"
RE: polirao sam nesto uuu , jel to imas felgi za prodat ? trebaju mi dobre 4x100 za Lagunu I , nista ispod 16"
pukim48 Član 01.04.2011 #27 RE: polirao sam nesto druze ako bude felgi bice u oglasima..... a ovdje izlazem samo svoje radove.....pa bih vas molio da ne off-ujemo da ne bi admini zakljucali temu... a za sve ostalo molio bih vas preko privatnih poruka...hvala vam
RE: polirao sam nesto druze ako bude felgi bice u oglasima..... a ovdje izlazem samo svoje radove.....pa bih vas molio da ne off-ujemo da ne bi admini zakljucali temu... a za sve ostalo molio bih vas preko privatnih poruka...hvala vam