Član
ma sta kaze tipicno bosanski....ha zene i auta..nide veze...:icon_confused:
Sporting je napisao(la):TDi Power je napisao(la):Pa sta su drugacije od mojih samo smoked iznutra crni,mislim da i ja mogu replicirati ovo
mozes al na sta ce to liciti na kraju:icon_rolleyes:
-adnan- je napisao(la):TDi Power je napisao(la):Pa sta su drugacije od mojih samo smoked iznutra crni,mislim da i ja mogu replicirati ovo
imas na crotuners stranici detaljno opisano kako od obicnih farova alfe 147 'napraviti' GTA.
drago mi je da nisam jedini koji misli da si uradio pravu stvar zamjenom
djogi86 je napisao(la):Sve ti je super samo ti ovaj Nick nevalja nista...
muha_edition je napisao(la):ma sta kaze tipicno bosanski....ha zene i auta..nide veze...:icon_confused:
muha_edition je napisao(la):ma sta kaze tipicno bosanski....ha zene i auta..nide veze...:icon_confused:
djavolica je napisao(la):muha_edition je napisao(la):ma sta kaze tipicno bosanski....ha zene i auta..nide veze...:icon_confused:
Rekla bih ti nešto na ovo al neću jer bih time uvrijedila druge vozače Golfa a nije mi to namjera, nije toga vrijedno, a ne mogu se ni spuštat na tvoj nivo Ohladi i od Eldinove teme i spominjanja mene
muha_edition je napisao(la):ma kakva alfa sta vi to pricate kakvo je to auto koje kosta 10.000 a godiste 2000i neko... bmv coupe kao sto je eldinov bio 1995 ako se nevaram kosta izmedzu 10 000 12 000 pa mi vi recite bolja alfa.... BMV JE AUTO.... A STO SE TICE ALFE NO KOMENT....:icon_twisted:
bravof je napisao(la):muha_edition je napisao(la):ma kakva alfa sta vi to pricate kakvo je to auto koje kosta 10.000 a godiste 2000i neko... bmv coupe kao sto je eldinov bio 1995 ako se nevaram kosta izmedzu 10 000 12 000 pa mi vi recite bolja alfa.... BMV JE AUTO.... A STO SE TICE ALFE NO KOMENT....:icon_twisted:
e moj moha...:icon_rolleyes::icon_rolleyes:
taj BMW iz 1995 moze kostat i 20000km,problem je sto ga nece niko kupit,bilo ih je par po marketu,vec godinu se prodaju,ko je lud dat tolike pare za auto staro preko 15god kad moes kupit auto bar u pola mladje...cijene auta su pale...:icon_rolleyes:
hajd da se ne svadjate oko njemaca i italijana ja cu vam reci najbolji su JAPANCIIIIIIIIIII:123:elvirjahic je napisao(la):bravof je napisao(la):muha_edition je napisao(la):ma kakva alfa sta vi to pricate kakvo je to auto koje kosta 10.000 a godiste 2000i neko... bmv coupe kao sto je eldinov bio 1995 ako se nevaram kosta izmedzu 10 000 12 000 pa mi vi recite bolja alfa.... BMV JE AUTO.... A STO SE TICE ALFE NO KOMENT....:icon_twisted:
e moj moha...:icon_rolleyes::icon_rolleyes:
taj BMW iz 1995 moze kostat i 20000km,problem je sto ga nece niko kupit,bilo ih je par po marketu,vec godinu se prodaju,ko je lud dat tolike pare za auto staro preko 15god kad moes kupit auto bar u pola mladje...cijene auta su pale...:icon_rolleyes:
Samo budala moze dati tolike pare za auto staro 15 godina,cuj 95 godiste bolje od 2001,mozda je tebi kralju bolji,ali normalnom insanu nije i ne lupaj..stalno podcjenjujete druge proizvodjace a dizete BMW i ostale svabe,da se razumijemo ja sam fan BMW i Alfe podjednako,imao sam alfu a BMW planiram u skorijoj buducnosti,ali nikad nebih dao 10 000KM za auto staro 15 god,uvijek cu kupiti sebi neki mladji auto za te iste pare,pogotovo Alficu....a ti kralju uzivaj u svom Golfacu,on je bas onako mrtva extravagancija :123::lol:
italiano je napisao(la):hajd da se ne svadjate oko njemaca i italijana ja cu vam reci najbolji su JAPANCIIIIIIIIIII3
hahahaha..upravo tako
Usput alfica je odlicna
muha_edition je napisao(la):ma nemate vi pojma...:lol::lol::lol::lol:golf je najljepsi..hahahahahahahah
zao mi je samo sto su neki ovo svatili preozbiljno...ali nema veze ati elda sa svojim novcem radi sta ti volja..sretnoo....
ja vozim golfa i veoma sam ponosan na njega iz razloga sto sve na svom autu radim sam.. a ove dame nek se neljute sta bi smo mi bez njih....